Succesinbeeld
Image default
Business / Marketing and Advertising

Bescherm jezelf en je privacy met een webcam cover

De kans dat er iemand naar jou, of jouw huis, zit te gluren via je eigen webcam is groter dan je denkt. Deze ongenode gasten weten niet alleen je laptop te vinden maar zelfs je tablet of telefoon. Bescherm jezelf en je privacy en koop een webcam cover voor al je apparaten. Voor de prijs hoef je het niet te laten, zo heb je bij webcamcovers.nl al voor nog geen 6 euro al een webcam cover.

Waarom heb ik een webcam cover nodig?

Je laptop, tablet of smartphone kan gehackt worden waardoor kwaadwillenden naar jou of jouw huis kunnen kijken. Zo kunnen ze zien wat voor spullen je in huis hebt. Daarnaast weten ze wanneer je niet online bent en er een grote kans is dat je niet thuis bent zodat ze kunnen toeslaan. Door een webcam cover te gebruiken kun je voorkomen dat kwaadwillenden mee kijken via je camera.

Hoe krijgen ze toegang tot mijn apparaten?

Hackers krijgen toegang tot je webcam door malware te installeren. Dat gebeurt als je een USB-stick gebruikt die malware bevat, door het downloaden van onbekende software of het installeren van geïnfecteerde apps. Zelfs als je een Apple-product, zoals een MacBook, bezit kan je het slachtoffer worden van hackers. Is je laptop gehackt dan voorkom je met een webcam cover in ieder geval dat ze via je webcam meekijken. Gebruik een webcam cover niet alleen voor je laptop maar voor al je apparaten. Want ook je tablet en smartphone kunnen gehackt worden.

Hoe werkt een webcam cover?

Een webcam cover is een schuifje dat je voor je camera plaatst. Heb je de camera nodig, bijvoorbeeld voor skype, dan schuif je eenvoudig de webcam cover aan de kant. Als je klaar bent met je camera dan schuif je de webcam cover weer voor je camera.

De webcam covers van webcamcovers.nl zijn zeer eenvoudig te monteren en passen op elk merk laptop, tablet of smartphone. Bij deze webcam covers van de hoogste kwaliteit heb je de keuze tussen een plastic of aluminium webcam cover. Een plastic webcam cover is voordeliger dan een aluminium variant.