Succesinbeeld
Image default
Business / Marketing and Advertising

Behoudt de energie binnen uw organisatie

Vitaliteit is zeer belangrijk binnen een organisatie. Het is belangrijk dat een organisatie over voldoende energie en motivatie beschikt, zodat zij succesvol kunnen worden. Mensen die hard werken kunnen meer bereiken in het bedrijfsleven en persoonlijke leven. Het hoeft niet meteen positief uit te pakken, maar met de tijd mee krijgen mensen steeds meer resultaten te zien. Zodoende willen steeds meer werkgevers en werknemers beschikken over informatie vitaliteit. Klik hier om deze informatie te vinden.

De ontwikkeling is een organisatie is een belangrijke aspect. Het is van belang om te weten op welke manier de bedrijf intern en extern kan groeien. Hiervoor is het belangrijk om vastleggen hoe de cultuur is binnen de organisatie, hierbij kan men denken aan informeel of formeel?  Hoe gaan de werknemers met de directeur om en met de klanten. Nu organisaties dus steeds vaker zoeken naar manieren van duurzame inzetbaarheid van werknemers, is er ook meer aandacht voor vitaliteitsprogramma’s. Bij vitaliteitsprogramma’s wordt vaak gedacht aan een bedrijfssport programma, waarbij collega’s samen sporten of deelnemen aan een wedstrijd. Dit zorgt er voor dat de bedrijfssfeer veranderd binnen organisaties omdat medewerkers elkaar steeds beter leren kennen.  Met sport kunnen medewerkers werken aan hun energie en zorgen ze ervoor dat ze mentaal ook fit zijn. Ook kunnen er cursussen geven worden om te leren ontspannen en meer te praten over stress en wat de eventuele oplossingen hiervoor kunnen zijn. Ook speelt voeding een grote rol, als medewerkers te veel ongezond eten kan het er voor zorgen dat ze suf worden en snel moe worden. Daarom zorgen veel organisaties ervoor dat ze gezonde eten verkopen in de kantines.

Het bedrijf Carrièrepoort is een dienstverlenend bureau gericht op Human Resource Development . zij houden zich bezig met de vitaliteit in de organisatie en onderzoeken hoe zij medewerkers in beweging kunnen houden binnen een organisatie. Zij kunnen ook helpen met outplacement, reorganisatie en zakelijke coaching.  Meer informatie over het bedrijf kunt u terug vinden op de website www.carrierepoort.nl.

http://carrierepoort.nl/werkgever/portfolio/vitaliteit