Succesinbeeld
Image default
Business / Marketing and Advertising

Website laten maken

Als je bij ons beland bent, zit je waarschijnlijk al een tijdje eraan te denken om een website te laten maken. Bij ons beland je namelijk niet zomaar. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van websites maken. Wij beschikken over ruim 16 jaar ervaring op het gebied van het maken van websites. Bij SiteToGo zit je dus eigenlijk altijd goed als je erover zit te denken om een website te laten maken.

Website laten maken – wat wij bieden

Bij ons kun je heel eenvoudig een website laten maken. Voor slecht €549,- heb je bij een complete website. En dit allemaal binnen een week!
Op onze website hebben wij een aantal voorbeelden van websites die wij gemaakt hebben voor klanten. Je kunt hier eventjes een kijkje nemen om inspiratie op te doen voor jouw eigen website. Je hebt in ieder geval altijd inspraak op hoe jij graag wilt dat jouw website eruit komt te zien. Wij voldoen graag aan de wensen van de klant.

Wat je krijgt als je bij ons een website laat maken

Het enige wat je hoeft te doen voor het realiseren van jouw website, is het aanleveren van de stukken tekst die je graag op je website wilt hebben. Wij verwerken deze stukken tekst op de website.
Ook zorgen wij ervoor dat jouw website altijd goed leesbaar is voor elk apparaat. Dus ook voor op je mobiele telefoon of tablet.
Bovendien krijg je van ons, wanneer je website eenmaal af is, een beheerssysteem meegeleverd. Met dit beheersysteem (CMS), kun je eenvoudig zelf je website aanpassen. Wanneer je maar wilt.
Op onze website kun je eenvoudig onder het kopje prijzen en bestellen terugvinden wat er allemaal bij zit als je bij ons een website laat maken. Hier staat eenvoudig uitgelegd hoe alles werkt. Bovendien heb je voor slechts €19,95 per maand extra, nog meer snufjes voor jouw website.

Wat u moet doen voor het realiseren van uw website

Het enige wat je hoeft te doen voor het realiseren van uw website, is het aanleveren van de stukken tekst die je graag op jouw website wilt hebben. En natuurlijk aangeven hoe je graag wilt dat jouw website eruit komt te zien. Wij zorgen dat het allemaal geregeld is en dat jouw website binnen een week startklaar is! Sitetogo, alles geregeld!