Succesinbeeld
Image default
Business / Marketing and Advertising

Waarom op vakantie naar Spanje?

Al sinds vele jaren bevindt Spanje zich in de top vijf van populaire vakantiebestemmingen van de Nederlanders. De verklaring hiervoor is best eenvoudig, namelijk zon, zee, strand, heerlijk eten, leuke uitgaansgelegenheden en mooie bezienswaardigheden. Bij elke grote reisaanbieder zie je dan ook zeker een aantal keer Spanje voorbij komen, omdat dit erg in trek is bij de Nederlanders. Vooral omdat het weer in Nederland soms wat tegen valt is dit een mooi land om te genieten van de zon en van de prachtige omgeving. De laatste jaren worden er dan ook steeds vaker een last minute naar Spanje geboekt, wanneer het weer in Nederland tegenvalt.

Spanje beslaat meer dan 500 duizend kilometer en elke streek kenmerkt zich weer door andere gerechten, een ander klimaat, een andere natuur en het verschil in de tradities en de cultuur. Spanje is daarnaast één van de landen met het hoogste aantal vermeldingen op de UNESCO ’s lijst van Cultureel Erfgoed. Er is in Spanje dan ook in ieder geval genoeg te bezoeken wat ook zeker de moeite waard is. Ook is Spanje voor ieder budget beschikbaar en dat maakt het voor iedereen toegankelijk om er op vakantie te gaan. Je hebt hier namelijk campings, appartementen en genoeg hotels en deze verschillen ook allemaal weer in prijsklasse. Daarnaast kan u besluiten om met de auto naar Spanje te gaan, maar u kan ook met het vliegtuig gaan en dan bent u binnen enkele uren al op uw bestemming aanwezig. Daarnaast zijn Mallorca en Ibiza zeer populair, maar ook Benidorm is ontzettend in trek onder de toeristen.

Heeft u nog geen geschikte vakantiebestemming gevonden? Overweeg dan zeker een last minute in Spanje. Je kan hier kiezen uit verschillende streken en daarmee verschillende gebieden en verschillende culturen. Voor iedereen is er dan ook wel wat te doen in Spanje.

http://lastminutespanje.nl