Succesinbeeld
Image default
Business / Marketing and Advertising

Top ICO’s vinden

Wanneer je op zoek ben naar een betrouwbare ICO om in te investeren, krijg je heel wat waarvan je niet zeker weet of ze betrouwbaar zijn. Om daarin te helpen, zijn er 4 hoofdvereisten. Deze 4 hoofdvereisten bepalen of de ICO-selectie jouw tijd en geld waard is. Het als een startpunt voor jouw ICO-investeringskwalificatie. Je kunt deze punten zien als jouw eenvoudige ICO-beleggingsgids.

Team, Idee, Gemeenschap & Schaal

Betrouwbaar ICO-team: ICO’s richten zich voornamelijk op technologische doorbraken, innovaties. Het is dus essentieel voor om ervoor te zorgen dat de ICO-selectie een sterke lijst heeft van blockchain-experts, ontwikkelaars, ervaren bestuurders en betrouwbare ICO-adviseurs. Hoe sterk het projectidee ook is, geen enkel ICO is een goede ICO om te investeren als ze geen sterk team hebben.

ICO-plan wordt altijd weerspiegeld in het idee. Je moet het idee zien als een whitepaper. En dat moet je meer dan eens lezen. Richt je specifiek op het proces over hoe de ingezamelde gelden zullen worden gebruikt voor productontwikkeling.

Hoe schaalbaar is het nieuwe ICO-token? Er zijn twee zoekwoorden die betrekking hebben op dit gebied:

–        Tokenomics

–        Schaalbaarheid

Kortom, je moet begrijpen of het token economische voordelen heeft in het gebruik ervan. Als het token dat je koopt geen toepassing heeft, kun je beter gewoon wegblijven.

Ten slotte moet je een sterke ICO-gemeenschap hebben die zowel de behoefte als de vraag naar dit project bevestigt. Hoe geweldig uw project ook is, als er geen vraag is naar jouw ICO-project, kan de investering een mislukking worden.

Deze 4 punten zijn in gedachten gehouden bij het ontwerpen van de RevenYou app. Het algoritme voor een perfecte handel is hierin verwerkt.

Dit zijn de uitgangspunten om een ​​betrouwbare ICO te identificeren om in te investeren. Pas ze toe, en dan zal je zien dat een betrouwbare ICO vinden, geen zware klus is.