Succesinbeeld
Image default
Business / Marketing and Advertising

Schouten-Advocaten, uw advocaat in de regio Zeist

Licht op uw zaak met uw advocaat in Zeist van Schouten-Advocaten. Een advocaat kan u helpen wanneer een zakelijk of persoonlijk conflict een juridisch geschil lijkt te worden. Met onze juridische kennis en jarenlange ervaring in verschillende rechtsgebieden kunnen wij u bijstaan en adviseren bij uw juridische problemen. 

De advocaat in Zeist voor particulieren

Onze advocaat gespecialiseerd in alimentatie van Schouten-Advocaten in Zeist kan particulieren bijstaan en adviseren bij alimentatie, arbeidsrecht, bestuursrecht, bouwrecht, echtscheidingen, erfrecht, grondzaken, onteigening, personen- en familierecht en vastgoedrecht. Wanneer u te maken krijgt met een echtscheiding, krijgt u vaak ook te maken met alimentatie. Alimentatie en het maken van een alimentatieberekening vergt een zeer goede rekenvaardigheid en inhoudelijk begrip van de cijfers en de toepasselijke wetgeving. Vaak is het dus verstandig om hier een advocaat voor in te schakelen. Bij Schouten-Advocaten hebben wij de beste advocaat in de regio Zeist die u hierbij kan helpen.

Alimentatie

Alimentatie is een bijdrage in de kosten voor levensonderhoud van een kind van een van de ex-partners tijdens en na een echtscheiding. De hoogte van dit bedrag wordt vastgesteld door de rechter op basis van de financiële gegevens die op dat moment gelden of door de partijen samen besproken. Na verloop van tijd kan het echter voorkomen dat er een wijziging in de financiële gegevens of persoonlijke situatie plaatsvindt. Dit kan van invloed zijn op de hoogte van de alimentatiebedragen. Bij Schouten-Advocaten zijn wij op de hoogte van de gehele wetgeving rondom alimentatie en kunnen wij u informeren over alles rondom alimentatie. Zo helpen wij u bij een alimentatiecheck en adviseren wij u waar nodig. 

Werkwijze

Onze werkwijze richt zich vooral op laagdrempeligheid. U kunt bij ons gemakkelijk binnenlopen voor advies of bellen voor kort overleg of direct advies. Wij zijn inhoudelijk goed op de hoogte van lopende zaken en besprekingen kunnen op korte termijn worden ingepland. Op die manier bent u snel aan de beurt voor al uw vragen. Kwaliteit in dienstverlening en snelle doorlooptijd van uw dossier heeft bij ons prioriteit. Onze kennis is altijd up-to-date door onze uitgebreide database voor literatuur en jurisprudentie. Kom dus lang, neem direct telefonisch contact op of vraag een gratis probleemanalyse aan via onze website.