Succesinbeeld
Image default
Bedrijven

Schoonmaakbedrijf Ede, voor professionele schoonmaakdiensten op maat

Een schone ruimte geeft iedereen die erin aanwezig is een aangenaam en blij gevoel. Een net kantoor draagt bij aan het enthousiasme en de productiviteit. Een kraaknette verkoopzaal zet sneller aan tot aankoop en het voeren van productieve gesprekken. Een proper en hygiënisch bedrijfsrestaurant bevordert de sfeer onder collega’s. Door het inschakelen van professioneel schoonmaakbedrijf Ede bent u ervan verzekert dat uw ruimtes op ieder moment uitblinken in orde en netheid.

Diensten

Alle aangeboden diensten van schoonmaakbedrijf Ede worden uitgevoerd door ervaren en professionele medewerkers die de netheid van uw bedrijf op de eerste plaats stellen. Uw tevredenheid en die van uw medewerkers, klanten en zakenrelaties is het doel en daar wordt elke dag opnieuw hard aan gewerkt.

Schoonmaakonderhoud

Binnen het schoonmaakonderhoud kunt u het onderscheid maken tussen dagelijks en periodiek schoonmaakonderhoud. Voor de dagelijkse taken kunt u rekenen op een stipte uitvoering elke dag opnieuw van de taken die vastgelegd werden. U kunt hierbij denken aan het schoonmaken van sanitaire ruimtes en van kantines en bedrijfsrestaurants, aan het legen van de vuilbakken doorheen het hele gebouw, aan het schoonmaken van de bureaus en ontvangstruimtes. Om de werkzaamheden niet te hinderen, kunnen deze taken ook in alle vroegte of na de kantooruren uitgevoerd worden. Onder het periodiek schoonmaakonderhoud kunt u alle taken zien die één maal per maand, per kwartaal, per jaar of volgens afspraak worden uitgevoerd. Het schoonmaken van kelders en zolderruimtes, de dieptereiniging van uw sanitaire voorzieningen, het reinigen van ventilatiekanalen en dergelijke meer zijn typische voorbeelden van periodieke taken. Het staat u uiteraard vrij hierin specifieke keuzes voor uw bedrijf te maken.

Glazenwasser

Propere ramen geven uw gebouw een aantrekkelijke aanblik en vormen een eerste visitekaartje voor klanten en zakenrelaties. Schoonmaakbedrijf Ede beschikt over een team van ervaren glazenwassers die zowel de binnen- als de buitenzijde van uw ramen doen blinken als een spiegel. Professionele schoonmaakmiddelen en materiaal en vakkundige glazenwassers, daar kunt u van op aan. Alle glazenwassers beschikken over de VCA certificering.

Vloeronderhoud

Naast het dagelijks onderhoud is het voor de duurzaamheid van uw vloeren belangrijk om op regelmatige tijdstippen een grondig vloeronderhoud in te plannen. Niet alleen verlengt dit de levensduur van uw vloer, het zorgt er ook voor dat deze er terug mooi en als nieuw gaat uitzien. Vloeronderhoud omvat het machinaal schrobben van de vloeren, het aanbrengen van was op linoleum vloeren en het dieptereinigen van tapijtvloeren. Ook hier worden gebruik gemaakt van professionele en milieubewuste middelen en dit door een vakkundig team en met professioneel materiaal.

Service

U kunt steeds rekenen op een persoonlijke service op maat waarbij uw wensen en de noden van uw bedrijf centraal staan. Een eerste kennismaking bij u op het bedrijf laat toe om een grondige analyse te maken en om van daaruit een plan van de werkzaamheden op te stellen. In het plannen van de werkzaamheden wordt rekening gehouden met uw bedrijfsactiviteiten en wordt de hinder daarop tot een absoluut minimum beperkt. De flexibele aanpak zorgt er bovendien voor dat er snel geschakeld kan worden als bijkomende taken noodzakelijk blijken. U heeft een persoonlijke contactpersoon die samen met u de opdracht kan opvolgen, evalueren en bijsturen waar nodig. Professioneel, flexibel en klantgericht, daar kunt u altijd op rekenen.