Succesinbeeld
Image default
Bedrijven

Schakel een makelaar in Den Haag in als je snel je woning wilt verkopen

Als je wilt verhuizen is het belangrijk dat je woning snel verkocht wordt, je wilt namelijk zo snel mogelijk door kunnen gaan. Door het grote netwerk en de vele kennis is Makelaar Den Haag de beste partner voor jou om mee samen te werken. Makelaar Den Haag heeft veel ervaring in het samenbrengen van de beste partijen. Jouw gevoel en wens is het belangrijkste, daarom wordt er altijd nauw samengewerkt en gehandeld naar hoe jij t wilt.

Vraagprijs vaststellen

De makelaars van Makelaar Den Haag kunnen met een heel specialistisch oog kijken naar alle details van een woning, hieruit kunnen zijn dan een vraagprijs opmaken. Nadat de vraagprijs is vastgesteld wordt de woning aangeboden op diverse grote huizen platformen, denk hierbij aan Funda en Pararius. De advertentie voor deze huizen ziet er uiterst professioneel uit, zo zijn er professionele foto’s en video’s geschoten in en rondom het huis. Dit om de potentiële kopers een goed idee te geven over de woning.

Papierwerk

Bij het kopen of verkopen van een huis komt veel papierwerk kijken, wanneer er iets ontbreekt kan dit al snel de kop kosten van de deal. Makelaar Den Haag zorgt er daarom voor dat al het papierwerk is gecontroleerd, in orde is en op de juiste plekken terecht komt.

Hulp van begin tot eind

Makelaar Den Haag helpt je van begin tot eind bij het verkopen van je huis, het begint allemaal bij het vastellen van de vraagprijs en eindigt bij de notariële overdracht. Hier tussenin gebeurt heel veel. Makelaar Den Haag vindt het belangrijk goed contact gehouden wordt over wat er speelt en handelen altijd naar jouw wensen. Makelaar Den Haag zorgt dat het huis erg goed wordt geadverteerd en snel wordt verkocht voor de juiste prijs. Dit allemaal zodat jij zo snel mogelijk door kan gaan met het focussen op je volgende huis.