Succesinbeeld
Image default
Tweewielers

Maak mooie fietstochten op een Urban Arrow bakfiets

Bij de grootste showroom voor fietskarren in Nederland vindt u de fiets die bij u past. De zwarte Urban Arrow bakfiets maakt van elke fietstocht een feest voor u en uw kinderen. De fiets is elektrisch, waardoor u comfortabeler en duurzamer onderweg bent. Zo bent u ook nog eens goed bezig voor mens en milieu. Het is een kindvriendelijke bakfiets, tijdens regenbuien zitten de kinderen het liefst onder de regenhuif, terwijl u fijn van de ene naar de andere bestemming fietst. Maak de bakfiets nog veiliger en rust deze uit met de bevestigingsset voor een peuterzitting.

Kies voor de uitvoering van de bakfiets die echt bij u past

Fietskar.nl in Hilversum is officieel dealer van de Urban Arrow bakfiets. Hierdoor kunt u uit verschillende uitvoeringen kiezen. Op deze manier is er in de winkel altijd een model dat aansluit op uw verwachtingen. Het verschil tussen de fietsen zit vooral in de motor van Bosch, het type van de rem en de kracht van de accu. Rust de bakfiets uit met verschillende accessoires, zoals de eerder genoemde regenhuif en bijvoorbeeld een afdekhoes en bagagedrager. Het plakken van stickers is mogelijk op de bakfiets, zodat u eventueel reclame kunt maken voor uw bedrijf, terwijl u een fijne fietstocht maakt.

Betaal de fiets in één keer, in termijnen of maak gebruik van het leaseplan

Ga voor de investering in deze elektrische bakfiets van Urban Arrow en bestel deze vandaag nog gemakkelijk online. Het is bij Fietskar.nl in Hilversum ook mogelijk om de fiets te leasen of om deze in termijnen te betalen. De winkel werkt namelijk samen met Payplan en met BOVAG Lease fiets, waardoor deze opties er ook voor u zijn. Neem voor vragen over het aanbod of advies over de bakfiets contact op met de fietsexperts van deze showroom of ga direct voor de aanschaf van dit kindvriendelijke vervoer.

https://www.fietskar.nl/