Succesinbeeld
Image default
Groothandel

Een groefkogellager: wat is het en waarvoor is het geschikt?

Wanneer u veel met toepassingen werkt die grote belastingen en hoge snelheden kennen, heeft u vast al eens gehoord van de groefkogellager. Lagers zijn machineonderdelen waar een as of astap in draait. Een lager zorgt ervoor dat de wrijving tussen de verschillende onderdelen verlaagd wordt. Over het algemeen zijn de bewegingen in rotatie, maar ook lineaire bewegingen zijn mogelijk. Een groefkogellager heeft kogels in het ontwerp zitten: het ontwerp bestaat uit een massieve buiten- en binnenring en daartussen een kooi met kogels. Dit type lager is verkrijgbaar in eenrijige en tweerijige uitvoering. Bent u nog op zoek naar een groefkogellager? Neem dan eens een kijkje in het uitgebreide assortiment van Bernard Sanders!

Kies uw groefkogellager uit een breed assortiment

Bernard Sanders is dé MRO-leverancier waar maatwerk standaard is. Wanneer u een groefkogellager zoekt, vindt u die bij hen in verschillende soorten en maten. De ruimte tussen de loopbanen en kogels van de lagers is erg nauw, waardoor groefkogellagers naast radiale belasting ook uitermate geschikt zijn voor axiale belasting in beide richtingen. Zo vindt u bij hen de tweerijige groefkogellager, energie efficiënte groefkogellagers, sensor lagers, spindel lagers, ovenlagers en roestvrijstalen groefkogellagers. Ook bieden ze lagers aan met vulopening of groefkogellagers met een afdichting aan een of beide zijden. Kortom: het maakt niet uit welke variant u zoekt, u slaagt geheid bij deze aanbieder.

Ontdek hun uitgebreide service

Neem een kijkje in de webshop van deze specialist en bekijk het volledige aanbod op uw gemak. Heeft u een product gevonden dat u graag wilt bestellen? Dan heeft u uw bestelling doorgaans binnen drie werkdagen al op de deurmat. Heeft u vragen over hun producten, zou u graag advies of meer informatie willen ontvangen? Neem dan eenvoudig telefonisch contact met hen op en zij vertellen u graag meer over het aanbod.

https://www.bernardsanders.com/