Succesinbeeld
Image default
Bedrijven

Leuke cadeautjes voor een 2-jarige

Soms weet je echt niet wat je een kind moet geven. Wat is nu bijvoorbeeld leuk voor een 2-jarige? Zeker als je zelf geen kinderen hebt, kan het lastig zijn, om een leuk cadeau te vinden. Gelukkig zijn er hier wat tips voor jou. Er zijn namelijk genoeg opties om een leuk cadeau te vinden. Klaar voor? Dan komen hier wat mogelijkheden aan bod.

Houten loopfiets

Zeker als een kind al aardig goed kan lopen, is een houten loopfiets ontzettend leuk. Het biedt een kind weer mogelijkheden om zijn, haar of hen grenzen te verleggen. Dat is ook het leuke van die periode: 2-jarigen maken een enorme groei door. Kortom? Een houten loopfiets is ontzettend leuk. Daarbij is hout natuurlijk ook een mooi natuurlijk materiaal, dat bij veel mensen in de smaak valt.

Zandbak met dak

Misschien dat de ouders er minder blij mee zijn, maar de meeste 2-jarigen vinden een zandbak fantastisch. Hier kan het kind zich heerlijk in uitleven. Het is wel slim om een zandbak met dak te kiezen, want er komt anders al snel, door weer en wind, allerlei rommel in. Zand vervuilt wat dat betreft snel. Wil je het cadeau helemaal compleet maken? Doe er dan ook meteen een emmertje en schepje bij.

Kleurpotloden

Veel 2-jarigen houden van kleuren. Met leuke kleurboeken, een pak printpapier en heel veel kleurpotloden, maak je een kind van die leeftijd dan ook ontzettend blij. Naar hartenlust kan de kleine zich hiermee uitleven. Tip? Zorg voor een hele leuke verpakking. Op deze leeftijd vinden kinderen de verpakking minimaal net zo leuk als de inhoud.

Een pop

Wat je altijd kan doen is aan de ouders vragen, wat het kind graag zou willen hebben voor de verjaardag. Daarmee is de kans veel groter, dat je niet iets koopt dat de kleine al heeft. Bovendien is het veel waarschijnlijker dat je iets koopt dat het kind ook leuk vindt. Ouders kennen hun kind immers vaak het beste. Dus als zij zeggen dat de kleine een pop wil: gewoon een pop kopen. Wellicht hebben ze ook nog een suggestie voor welke pop het moet zijn.

https://fietsie.nl/loopfiets/