Succesinbeeld
Image default
Bedrijven

Het kledingmerk Reinders

Wanneer je veel bezig bent met kleding dan zegt het merk Reinders je misschien wel iets. Reinders is namelijk een echt kledingmerk van Nederlandse bodem, opgericht door de tweelingzusjes Julie en Marie. De zusjes zijn inmiddels enorm bekend op Instagram, vooral onder de jongeren. Ze maken vlogs die heel goed bekeken worden, waardoor hun kledingmerk ook groeit. Reinders kleding steekt dan ook ieder seizoen enorm veel werk in het ontwerpen van kleding die uniek is. De collectie van Reinders kleding kenmerkt zich altijd door compleet afgestemde items en kleurbeelden. Dit zorgt ervoor dat Reinders een bekend merk is geworden in de modewereld wat nog steeds iedere dag groeit.

Ontstaan

In 2015 besloten de zusjes Reinders te beginnen met de eerste collectie van hun kleding. De allereerste collectie werd meteen goed ontvangen en sindsdien is Reinders kleding niet meer weg te denken uit het modebeeld. De zusjes beschikken allebei over een aparte kijk op mode wat ervoor gezorgd heeft dat Reinders kleding een fris karakter heeft. Jonge meiden zijn daarom fan van dit merk en volgen de zusjes op Instagram. Ondertussen staat het merk bekend om haar knitwear stijl. Er wordt zelfs gezegd dat het merk erin geslaagd is om het gat op te vullen welke is ontstaan tussen high end en high-street modelabels. Reinders is zo geslaagd in de modewereld omdat het merk dus high end designs aanbiedt in combinatie met luxe materialen en dat alles tegen een eerlijke prijs. 

Herkenning

Reinders kleding is goed te herkennen en dat is tegenwoordig wel erg cruciaal in de modewereld. De joggingspakken zijn gemaakt uit een kleur, wat je ergens anders niet snel zal vinden. Bovendien zijn de joggingspakken herkenbaar aan de logo band op zowel de mouwen als de broek. De focus ligt op casual kleding die heel comfortabel zit. De kleding kun je gemakkelijk combineren zodat je voor ieder seizoen goed gekleed bent.