Succesinbeeld
Image default
Business / Marketing and Advertising

Inbraken nemen toe

Tijdens de corona crisis waren er super veel mensen thuis. Zo wat de helft van Nederland zat thuis. Veel mensen moesten thuis werken en allerlei scholieren moesten in plaats van op school thuis gaan leren. Dit was echt even schakelen en wennen voor de samenleving. Horeca was gesloten, sportscholen en clubs gingen sluiten. De sociale wereld werd even stil gelegd. Voor het klimaat kwam dit goed uit, veel minder gebruik van infrastructuur waardoor de uitstoot van uitlaatgassen werd verminderd en aangezien fabrieken minder draaide was er ook een enorme vermindering van de CO2 uitstoot. Alleen voor inbrekers was het wat minder goed nieuws dat meer dan de helft van Nederland thuis zat. Voor hun veel minder kans om in te breken. 

 

Nu zijn we ongeveer 3 maanden verder. Het corona virus, ook wel COVID-19, neemt af. De bevolking mag veel meer en veel bedrijven staan ook weer toe dat hun werknemers naar kantoor komen. Scholen gaan weer open en de kinderen kunnen weer naar school. De huishoudens gaan weer een beetje draaien als hoe het was. Wat ook betekent dat er overdag waarschijnlijk niemand thuis is, inbrekers zien weer een kans. 

 

Inbraken zijn vervelende dingen. Heel je huis ligt overhoop, waardevolle spullen zijn weggehaald en jij blijft achter met de puinhoop. Maar er is iets aan te doen. Voelt u zich nou niet helemaal veilig in uw eigen huis? Dan kunt u een alarmsysteem installeren. Dit systeem zorgt ervoor dat als er ingebroken wordt, er direct een alarm afgaat. Dit zal inbrekers zeker afschrikken en waarschijnlijk zullen ze dan al niet eens meer inbreken of het proberen te doen. Daarnaast kunt u ook nog camera beveiliging installeren. Dit zorgt er voor dat alles rondom uw huis wordt gefilmd. Als inbrekers dit zien, dan zoeken ze wel een ander adresje. 

 

https://www.groenewegendelft.nl/