Succesinbeeld
Image default
Business / Marketing and Advertising

Het verven van hout in Zweedse stijl

Onze houten tuinmeubels maken we steeds vaker zelf, waar we steigerhout voor gebruiken. Het is eenvoudig te gebruiken en we besparen er ook nog eens enorm veel geld mee. Tuinmeubels kun namelijk niet vaak voor een prikkie aanschaffen en vereisen veel onderhoud. Ook als je dus zelf je houten tuinmeubels fabriceert, is het van groot belang dat je deze op de juiste manier onderhoudt. Kies voor houtbeits van hoge kwaliteit en breng liever een extra laag aan ter bescherming van het hout dan deze te laten voor wat het is. Wil je graag de kunst afkijken van andere thuisklussers of heb je tips nodig voor het verven van hout? Lees dan snel verder of kijk op de website van Moose Färg voor meer informatie.

Moose Färg is gespecialiseerd in houtverf en weet als geen ander hoe er omgegaan moet worden met hout. Door onze kennis en ervaring met het verven van hout kunnen wij onze klanten gericht adviseren en verder helpen waar nodig. Soms kun je ook beter de kunst afkijken van een ander dan ergens blindelings aan te beginnen, wat ook Moose Färg heeft gedaan voor het samenstellen van het perfecte recept voor houtbeits. Wie kan namelijk beter hout verven dan de Zweden? Wanneer je nagaat hoe het Zweedse landschap er uitziet, stuit je al snel op grote meren, gigantische bossen en houten huizen. Om die reden heeft Moose Färg ervoor gekozen om in de traditionele, Zweedse kleuren houtbeits uit te geven. De pastelkleuren verf geeft namelijk een bijzondere uitstraling aan het landschap en sluit mooi aan op de kleuren van de natuur.

Ga jij binnenkort ook beginnen aan een grote houtverfklus binnen of buitenshuis? Laat je dan inspireren door de ervaringen van mensen met Moose Färg en bekijk welke kleuren er allemaal beschikbaar zijn voor een optimaal resultaat!

https://www.moosefarg.nl/