Succesinbeeld
Image default
Bedrijven

Gericht communiceren met een webserie

Een webserie is een reeks afleveringen van een serie films via een streamingdienst op internet. In commercieel opzicht biedt een webserie aan bedrijven kansen om de doelgroep van gerichte informatie te voorzien. Het maken van een webserie is minder kostbaar dan het laten produceren van commercials op televisie, omdat er geen zendtijd ingekocht hoeft te worden. Een ander voordeel van een webserie is, dat de kijker de afleveringen, de webisodes, kan bekijken wanneer hij dat wil. Een webserie kan voor allerlei doeleinden worden ingezet. Het kenmerk is dat een doelgroep van voor hem interessante informatie wordt voorzien.

Services van Beeldspraak

Als specialist in het maken van allerlei soorten bedrijfsvideo’s, webinars, aftermovies, en andere corporate informatieve films, is Beeldspraak de ideale partij om te betrekken bij het maken van een webserie. Alle knowhow en alle faciliteiten zijn bij Beeldspraak aanwezig om een project van begin tot eind te ondersteunen. Beeldspraak is tamelijk ambitieus, want het bedrijf is van mening dat elk product spraakmakend moet zijn vanwege de manier waarop producten in beeld worden gebracht. De ondersteuning van Beeldspraak strekt zich uit van advies vanaf het eerste begin tot aan het projectmanagement en de realisatie.

Waarover kan een webserie worden gemaakt?

De lijst met onderwerpen waarover een webserie kan worden gemaakt is onuitputtelijk. Een bedrijf kan voor de stakeholders een webserie maken over het verloop van een project. Een hulpverleningsorganisatie kan een webserie maken over de activiteiten die de ambassadeurs ontplooien. Sportclubs kunnen in een webserie de voorbereidingen op een seizoen van binnenuit aan de supporters tonen. Als een webserie op een goede manier wordt gemaakt, is het zelfs mogelijk om de kijkers aan te sporen tot het doen van aankopen. Bij een succesvolle webserie zijn de kijkers bij elke nieuwe aflevering opnieuw geboeid door de webisodes.