Succesinbeeld
Image default
Zakelijk

Etiket nodig, bestel hier bij Zolemba

Zolemba is een bedrijf waar tegen zeer aantrekkelijke prijzen diverse soorten etiketten besteld kan worden. Etiketten, zoals de dymo s0904980, die voor diverse doeleinden gebruikt kan worden. Dit model is blanco en heeft een afmeting van 104 mm x 159 mm. Dit formaat wordt vaak gebruikt op kantoor om op dossiers te plakken en hierop de nodige informatie te zetten. Door het grote etiket kan hier meer opgeschreven worden. Een bestelling plaatsen gaat erg makkelijk. Online klik je het betreffende artikel aan wat nodig is en plaats dit in het winkelmandje. Hoe meer etiketten er besteld worden, hoe meer korting er gegeven wordt. Dit kan al snel een paar euro schelen. 

 

Bestelling al binnen een dag geleverd

Snel een bestelling plaatsen en deze de volgende dag al geleverd krijgen. Dat is echt een geweldige service van Zolemba. Op deze manier hoeft een verzending nooit te lang blijven liggen, wanneer erachter is gekomen dat de voorraad van verzendetiketten op is. Meteen een voorraad bestellen en je kan er weer een tijd mee door. Op een rol dymo s0904980 zitten 1050 etiketten. Het assortiment wat hier te vinden is, is enorm. Er zijn heel veel verschillende stickers op een rol te bestellen. Zelf met een perforatie zijn deze hier te koop. 

Ondanks het enorme aanbod, kan het voorkomen dat een bepaald etiket hier niet te vinden is. Geen probleem, want samen met de medewerkers van Zolemba wordt er naar een oplossing gezocht. Zij helpen je graag persoonlijk verder om de beste oplossing te vinden voor jouw producten.