Succesinbeeld
Image default
Aanbiedingen

Extra vierkante meters in uw magazijn, fabriekshal of andere ruimte? Ga voor een entresolvloer!

Binnen zeer korte tijd beschikken over extra vierkante meters vloeroppervlak in uw magazijn, fabriekshal of andere ruimte en dat ook nog eens tegen een zeer betaalbare prijs. Voor veel ondernemers met ruimtegebrek klinkt het als muziek in de oren. Bijna te mooi om waar te zijn zou u haast denken, maar toch is het echt mogelijk en wel met een entresolvloer. In deze blog zullen we wat dieper op dit onderwerp ingaan. Zo weet u aan het einde van deze blog waarom een entresolvloer zo’n goede keuze is bij ruimtegebrek. Tevens weet u wat u kunt verwachten wanneer u een entresolvloer bij Nolte Mezzanine bestelt.

Een entresolvloer en de vele voordelen

Een entresolvloer is een extra vloer die geplaatst wordt in een bestaande ruimte met hoog plafond, zoals een magazijn of fabriekshal bijvoorbeeld. Het is een lichte en makkelijk te plaatsen zelfdragende stalen constructie. Met het installeren van een dergelijke vloer kan er binnen zeer korte tijd extra vloeroppervlak worden gecreëerd. Een entresolvloer wordt dan ook vaak gekozen indien er sprake is van ruimtegebrek. Een complete verbouwing van het huidige pand of verhuizen naar een ander, groter pand zijn veel duurdere en tijdrovende aangelegenheden. Met een entresolvloer kunt u zich dan ook een hoop geld, tijd en (niet te vergeten!) stress besparen.

Dit kunt u verwachten

Nolte Mezzanine mag na al die jaren toch wel dé specialist in entresolvloeren worden genoemd. Het bedrijf ontwerpt, fabriceert en installeert entresolvloeren niet alleen in Nederland, maar ook in de rest van Europa. Het begint uiteraard allemaal met een offerteaanvraag en de advisering die daarop volgt. Zo worden uw verwachtingen en wensen in kaart gebracht. Er is van alles mogelijk wat betreft de constructie, de vloerafwerking, het leuningwerk, de trappen en bordessen. Stel zelf uw eigen kleurenpalet samen en u heeft een entresolvloer zoals niemand anders die heeft!

De vakbekwame engineeringsafdeling gaat vervolgens aan de slag met het ontwerp van de vloer. Bent u tevreden met het ontwerp? Dan kan de productie ervan gestart worden. Uw entresolvloer wordt vakkundig aan elkaar gelast in de moderne werkplaats en wordt op een professionele manier geïnstalleerd, waarbij veiligheid uiteraard voorop staat. Ook zal de vloer op drie momenten worden gekeurd. Zo bent u ervan verzekerd dat u nog jarenlang op een veilige manier gebruik kunt maken van de extra vierkante meters!

 

https://www.noltemezzanine.nl