Succesinbeeld
Image default
Dienstverlening

Een zonnige toekomst tegemoet met Your Business Online

Als oprichter van je eigen bedrijf heb je veel verantwoordelijkheden. De dagelijkse productie, het klantcontact, de contracten met leveranciers, verkoop, aflevering,  facturatie, boekhouding et cetera. Heb jij überhaupt wel tijd over om jezelf te presenteren op Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube? Als het antwoord op deze vraag nee is, dan hebben wij een tip voor je. Neem eens contact op met Your Business Online. De medewerkers weten alles over adverteren op YouTube, Facebook en Instagram. Your Business Online is een zakelijk social media bureau met een kantoor in Bosschenhoofd en in Antwerpen. De medewerkers zijn jong, slim, gedreven, ervaren en creatief. Terwijl de sociale kanalen voor jou bijzaak zijn – in de zin dat het niet jouw eigenlijke business is – vormen de online platformen voor Your Business Online het dagelijkse werk. Er zijn firma’s die Your Business online inschakelen voor een eenmalige marketingactie bijvoorbeeld als er een nieuw product gelanceerd gaat worden. Andere ondernemers geven het volledige sociale media-takenpakket uit handen.

Vind meer informatie op www.yourbusinessonline.nl

Om een eerste indruk te krijgen van wat Your Business Online voor jou zou kunnen betekenen, adviseren we je eens een kijkje te nemen op de website. Er wordt uitgelegd wat Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube marketing in zijn algemeenheid inhoudt. De site geeft ook achtergrondinformatie over het bedrijf zelf: hoe lang bestaat het al, wie werken er, zijn er misschien nog vacatures? Het blog is erg leuk om te lezen. Onderwerpen zijn bijvoorbeeld:

-het zelf maken van foto’s en video’s van je producten;

-YouTube advertising;

-social media tips voor tijdens feestdagen;

-de kosten van Facebook advertenties;

-wat zijn story’s en hoe zet je die effectief in.

Ook interessant om te lezen, zijn de cases. Je maakt kennis met klanten van Your Business Online en komt erachter hoe een concrete samenwerking op het gebied van social media eruit kan zien.