Succesinbeeld
Image default
Business / Marketing and Advertising

Een scooter bij Polderscooter kopen

Al langere tijd wilde ik een scooter bij Polderscooter kopen. Keer op keer was het mij helaas niet gelukt dit te doen en op een gegeven moment besloot ik toch maar eens langs te gaan bij Polderscooter om mij te laten informeren naar de diverse mogelijkheden. Het eerste gesprek verliep op een erg aangename manier en ik werd goed ontvangen op de locatie. De medewerker van Polderscooter vertelde mij welke mogelijkheden er allemaal waren en ook kreeg ik een rondleiding op de locatie van Polderscooter. Onder het genot van een kopje koffie heeft de adviseur van Polderscooter mij een aantal scooter laten zien en ook heeft hij mij alle voor- en nadelen over deze scooters verteld. Hierdoor kreeg ik een goed beeld van de verschillende scooters en kon ik ook een betere keuze maken.

 

Het grote aanbod van Polderscooter

Door het grote aanbod van Polderscooter vond ik dit in eerste instantie best lastig. Er werden namelijk zoveel scooters aangeboden, waardoor ik op een gegeven moment door de bomen het bos niet meer zag. Dit had als gevolg dat ik dus uitgebreid om de tafel ben gegaan met Polderscooter en hen advies heb gevraagd. Dit advies kwam als zeer professioneel en deskundig op mij over en daardoor kreeg ik een vertrouwd gevoel bij Polderscooter. Ook de gastvrijheid van Polderscooter was iets dat mij erg opviel. Zo mocht ik meteen een proefrit maken op de drie scooters die tot dan toe mijn favorieten waren. Zo kon ik goed te weten komen welke scooter ik het fijnst vond en waar ik mijn keuze op kon baseren. Ook vertelde Polderscooter mij dat er nog vele andere mogelijkheden waren. Zo was het ook mogelijk om een scooter te leasen en zo een klein bedrag per maand te betalen voor de scooter. Ik heb al deze mogelijkheden overwogen en ben op die manier tot een goede keuze voor mijzelf gekomen.

 

Het gesprek aangaan

Ik raad Polderscooter zeker aan anderen aan. Het heeft mij erg geholpen om een kijkje op hun website te nemen en te zien wat de mogelijkheden waren. Ook is het erg goed om eens langs te gaan om het gesprek aan te gaan!