Succesinbeeld
Image default
Dienstverlening

Een meeting op locatie

Het houden van een meeting hoeft zeker niet saai te zijn. Vanaf nu ben je niet meer afhankelijk van een standaard ruimte voor je vergaderingen op kantoor. Bij Easymeeting.nl heb je de mogelijkheid om verschillende ruimten te huren op diverse locaties om nog wat extra aankleding en dynamiek te bieden aan je meetings. Je kunt vanaf nu meetings houden op de meest verrassende locaties. Daarnaast zijn de locaties ook geschikt voor evenementen en grotere bijeenkomsten.

 

Spreekkamers

Soms is er veel vraag naar spreekkamers en kantoren. Dit kan wellicht omdat er wordt gezocht naar een alternatieve plek om te vergaderen dan de standaard kamers die altijd beschikbaar zijn, of omdat sommige kantoren helemaal geen mogelijkheid hebben voor het bieden van een vergaderruimte. Er is veel vraag naar flexibiliteit. Bij Easymeeting heb je een ruim vergaderlocatie aanbod. Zo worden er ook vergaderaccommodaties bij hotels aangeboden en daarnaast ook een groot aantal spreekkamers, coachruimtes en kantoren. Deze ruimten zijn per uur te huur met flexibele voorwaarden.

 

Thematische locaties

Vergaderen hoeft zeker niet saai te zijn. Er zijn verschillende thematische locaties te huur. Dit is bijvoorbeeld leuk wanneer je een trainingssessie hebt waar je de hele dag in een ruimte moet zitten. Door middel van de eenvoudige boekingsmodule krijg je voldoende inspiratie en kom je altijd uit bij de locatie waar je graag zou willen vergaderen. Zo heb je de keuze uit 10000 verschillende zaalruimtes. Deze zijn te boeken in conferentiecentra, kasteellocaties, hotels en andere bijzondere locaties.

 

Het boeken van een vergaderruimte

Het team van Easymeeting bestaat uit een groot aantal professionals die dagelijks bezig zijn met het reserveren van locaties. Daardoor ben je hier aan het goede adres voor kennis op het gebied van de laatste ontwikkelingen en de openingen van verschillende locaties. Het boeken van een vergaderruimte doe je makkelijk en snel via de reserveringsmodule. Daar regel je binnen nog geen twee minuten een locatie. Dit doe je in de door jou gewenste opstelling en natuurlijk kan je er ook gelijk catering bij bestellen. Eventuele andere voorzieningen kun je ook gelijk boeken. Door middel van de reserveringsmodule regel je alles makkelijk en snel. Dit komt ook omdat het systeem overzichtelijk is en intuïtief in gebruik.

 

Kosten besparen

Het reserveren via de app bespaart niet alleen geld, maar ook tijd. Je hoeft geen uren te besteden aan het zoeken naar welke factuur bij welke meeting past. Je hoeft alleen maar in te loggen en je bent gelijk bij het overzicht.

Bekijk de mogelijkheden ook en maak je keuze zodat ook jouw meetings niet meer saai zullen zijn.