Succesinbeeld
Image default
Industrie

Deze specialist staat voor u klaar voor om chroom-6 te saneren

Carcinogene stoffen zijn stoffen die schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid van mensen. Als bedrijf is het belangrijk om een veilige werkomgeving te creëren waar uzelf, maar ook uw medewerkers met een gerust hart kunnen werken. Daarom is het belangrijk om eventueel giftige stoffen op de juiste manier te laten verwijderen. Het is essentieel dat u dit niet zelf gaat doen, maar een specialist inschakelt voor het saneren van chroom-6, dieselmotoremissie en andere carcinogene stoffen. Bij Gom Specialistische Reiniging staan ze voor u klaar om dit uit handen te nemen. Zij verwijderen deze stoffen en zorgen voor een grondige en effectieve reiniging van het oppervlakte.

De juiste maatregelen nemen voor uw bedrijf

Het saneren van bepaalde stoffen, zoals chroom-6 en dieselmotoremissie, heeft hoge prioriteit. Deze stoffen zijn namelijk schadelijk voor uw gezondheid en blootstelling kan leiden tot verschillende (langdurige) gezondheidsklachten. Daarom is het van belang om als bedrijf de juiste maatregelen te nemen. Hiermee kunt u starten door het aanvragen van een checklist waarmee u kunt inschatten of er sprake is van vervuiling. Bij deze specialist helpen ze u ook met het opstellen van een risico-inventarisatie en -evaluatie. Wanneer sprake is van chroom-6 of dieselmotoremissie, kunnen hun vakmensen dit voor u saneren. Indien u vele met dieselmotoren werkt, helpt het ook om een ventilatiesysteem te installeren of de motoren beter te onderhouden.

Voorkom blootstelling aan carcinogene stoffen

Het laatste wat u wilt is dat u of uw medewerkers worden blootgesteld aan carcinogene stoffen, zoals dieselmotoremissie. Bij Gom Specialistische Reiniging zorgen ze ervoor dat alle stoffen worden weggehaald en de oppervlakten waar ze zich op bevinden effectief worden schoongemaakt. Hierbij houden ze de wettelijke voorschriften nauwlettend in de gaten. Wilt u graag gebruikmaken van de expertise van deze specialist? Via de contactgegevens op hun website kunt u eenvoudig en snel in contact komen met een van hun experts voor meer informatie en deskundig advies.