Succesinbeeld
Image default
Bedrijven

De sportscholen zijn gesloten wat nu?

Momenteel zitten we midden in een lockdown en mogen we maar heel weinig. Hierdoor zijn er heel weinig mogelijkheden om vrienden te zien of activiteiten met hun te ondernemen. Dit zorgt ervoor dat mensen minde goed kunnen ontspannen en voor veel mensen valt dit zwaar  Mensen hebben namelijk sociale interactie nodig in hun leven en in het geval ze dat niet krijgen kan dat zorgen voor gevoelens als eenzaamheid , langdurig down zijn etc. Veel mensen gaan met deze gevoelens om door veel te sporten en dus regelmatig een bezoek te brengen aan de sportschool. Door de coronasituatie gaat dit echter niet meer zo makkelijk en wordt het daardoor steeds moeilijker om voldoende afleiding te vinden.  

In beweging blijven is enorm belangrijk

Sportschoen zijn dicht en teamsport is verboden. Wat kun je het beste doen in deze soort situaties?. Wat helpt en wat niet?. Antwoord geven op deze vragen is niet makkelijk en er is niet een antwoord wat bij elke situatie even goed past. Echter is het enorm belangrijk dat je voldoende blijft bewegen omdat dit veel invloed heeft op je mentale en fysieke gezondheid.

 

Een personal trainer in Hengelo kan de oplossing zijn

Personal trainers kun je tegenwoordig overal vinden. Zo kun je ze vinden in de sportschool, via hun eigen website of via familie/ vrienden. Het aantal personal trainers is daardoor in een redelijk korte tijd enorm toegenomen. Steeds meer mensen maken ook gebruik van een personal trainer. In veel gevallen heeft dat vooral te maken met de intensieve begeleiding die zij geven en het ondersteunen tijdens de trainingen. Toch kan een personal trainer tijdens de corona tijd impact leveren op mensen die hier normaal gesproken geen gebruik van maken. Personal trainer Hengelo, heeft namelijk een intensief traject gestart waarmee je begeleidt wordt tijdens je training vanuit huis. Dit wordt gedaan via de webcam. Voor veel mensen kan dit een oplossing zijn en ervoor zorgen dat zij weer gemotiveerd worden om te trainen.

 

 

https://www.fitintwente.nl/