Succesinbeeld
Image default
Beauty en verzorging

Check je huidtype voor je langskomt

Het is slim om voordat je een bezoekje brengt aan de leuke schoonheidsspecialiste in Heesch te weten wat voor type huid je hebt. Het is namelijk zo dat er verschillende soorten types huid zijn en hiervoor dus ook verschillende producten zijn. Als je er zeker van wilt zijn dat je schoonheidsspecialiste de juist producten gebruikt tijdens de behandeling dan is het verstandig om eerst zelf al onderzoek te gaan doen naar je huid. Als je er niet uitkomt dan weten ze het in de salon wel, maar toch is het goed om eerst zelf kritisch naar je huid te kijken. Jij weet namelijk het beste hoe je huid er normaal gesproken uit ziet.

Waarom moet ik dat weten?

Het is van belang dat je de juiste producten op je gezicht gebruikt. Je huid is daar namelijk niet zo dik en kan niet zoveel hebben. Doordat het zo gevoelig is reageert het ook snel op dingen die er niet horen. Als je producten voor een ander huidtype gebruikt dan zal dit dus alleen maar averechts werken en dat is natuurlijk zonde van je tijd en geld. Het kan namelijk best wel even duren voordat je het gewenste resultaat hebt bereikt. Het is de moeite zeker waard. Het hebben van een prachtige, glanzende en zuivere huid is de droom van veel mensen.

Veel mee bezig zijn

De schoonheidsspecialiste in Heesch heeft voor elk huidtype producten. Ze kunnen je testers meegeven om thuis te proberen. Wanneer je je huid echt wilt verbeteren kan er iemand met je meekijken naar een geschikte routine voor de ochtend en avond. Je zult er echt wat tijd voor over moeten hebben en er wordt verwacht dat je er consequent mee omgaat. Alleen op die manier zul je zien dat je huid steeds wat beter wordt. Het is helaas niet iets wat van de een op andere dag gebeurt, al zou dat natuurlijk wel heel fijn zijn. Wij helpen je graag verder bij ons op locatie.