Succesinbeeld
Image default
Beauty en verzorging

Afvallen met een detox kuur

Wil je ook gaan proberen te vasten of wil je graag afvallen? Dat kan met een detox kuur. Met een detox kuur kun je snel afvallen en zorgen dat de slechte lichaamsstoffen jouw lichaam weer verlaten.

Wat is detoxen?

Wil je eens een detox kuur uitproberen? Dan moet je eerst weten wat detoxen is. Detoxen is eigenlijk niks anders dan je lichaam ontreiningen.  Dat doe je door jezelf een week een detox kuur voor te schrijven en jezelf geheel of gedeeltelijk onthouden van eten of drinken. Door te vasten kan je je inwendige lichaam reinigen, in balans te komen, weerstand tegen ziekten te verhogen en discipline opbouwen. Met detox kuur geef je de spijsverteringsorganen rust en kan het lichaam alle energie richten op de bestrijding van ziektes, ook overgewicht en cellulites worden door een vastenperiode effectief tegen gegaan. Daarnaast eet je een tijdje niet en drink je alleen maar sappen, hierdoor kun je met een detox kuur gemakkelijk afvallen. Het volgen van een detox kuur vergt wel uithoudingsvermogen en wilskracht. Want het is niet makkelijk. Je moet de  overtuiging hebben om het lichaam te reinigen zodat de innerlijke kracht zowel fysiek als geestelijk helder en duidelijk voelbaar wordt.

Het resultaat

Een detox kuur is voor afvallen effectief. Dat hebben al talloze getuigenissen bewezen. De kracht ligt in de effectiviteit op korte termijn; in een zeer korte periode wordt uw hele lichaam zéér grondig gereinigd en je eet veel minder. Immers met een detox kuur drink je alleen maar sap. Je valt dus ook af. Een detox kuur kan je maximaal 10 dagen achter elkaar volgen en na een aantal dagen zul je al verschil gaan merken.  Wil je het ook proberen? Bestel dan snel een detox kuur en probeer het uit voor 10 dagen. Je zal gegarandeerd jezelf beter voelen en effect merken.