Succesinbeeld
Image default
Vakantie

Bij hotel Emmen in Drenthe kun je doen wat je maar wilt

Ben je de lange werkdagen zat? Of moet je er gewoon even tussenuit? In Hotel Emmen kan dit! Je kunt hier ontspannen en weer helemaal tot rust komen. Bovendien kun je in de buurt van hotel Emmen een aantal dingen bezoeken en bewonderen. Van avonturier tot ultieme luiaard. Ook in hotel Emmen of de buurt is iets voor jou te vinden. Ben je benieuwd naar wat er allemaal te doen is in hotel en in de omgeving ervan? Lees dan verder en wie weet zit jij binnenkort wel in een mooi hotel.

Slaap, kindje, slaap

In hotel Emmen is er geen drukte te bekennen. Je kunt namelijk heerlijk bijkomen van alle drukte, stress en hectiek uit het dagelijkse leven. Er is in het hotel een heerlijk verwarmd zwembad met whirlpool. Naast het zwembad zijn er ook super luxe en relaxed kamers te vinden in hotel Emmen. Zo heb je bijvoorbeeld een Hollywood suite met een betegeld stoombad en een ronde whirlpool voor twee personen. Daarnaast hebben ze ook andere faciliteiten als douche, bubbelbad en toilet. Niet alleen de faciliteiten zijn bij hotel Emmen on top, maar ook hebben de meeste kamers een open haard, airco en flatscreen. Je zult het dus niet snel koud hebben in de winter of warm in de zomer. 

Hotel Emmen? Tijdreizen is mogelijk

Ben je iemand die ook graag iets wil zien in zijn vakantie? Even wat cultuur wil opsnuiven. In Emmen kun je namelijk hunebedden zien. In Emmen zijn twee grote hunebedden te zien. Een hunebed is een plaats die ze vroeger als een begraafplaats gebruikte. Het bestaat uit een reusachtig aantal opeengestapelde stenen. In hunebedden werden vaak potten sieraden en wapens gevonden. Deze werden naar schijn geschonken aan de doden. 

Spring maar achterop bij mij

Ben je iemand die toch ook in de vakantie graag loopt, rent of wandelt? Ook in Emmen is dit mogelijk. Er zijn een aantal wandelroutes en mooie bosgebieden waar je doorheen kan lopen, rennen en/of fietsen. Hoe heerlijk is dat? Als je er even lekker tussenuit kunt? Lekker wandelen in de natuur. Geen stad, geen dorp en niet veel mensen om je heen. Je kunt daar genieten van de frisse lucht om je heen. Bovendien is in het hotel een uitgebreide fitnesszaal. Dus ook kun je in je vakantie je conditie op peil houden. En na het sporten kun je een lekkere duik nemen in het verwarmde zwembad. Zo zal je ook veel minder snel last hebben van spierpijn. 

Onder water

Ben je met de kids naar hotel Emmen? Niet getreurd ook voor je kleintjes is er wat in Emmen te doen. In Emmen is er een dierentuin genaamd Wildlands. In Wildlands kunnen de kinderen de hele dag dieren uit het wild bewonderen. En nee de dieren zijn niet alleen te zien achter glas of onder water, maar ook in een bus en boot kun je de dieren echt in het wild bewonderen. Wanneer je er genoeg van hebt, ben je binnen een aantal minuten terug in hotel Emmen.