Succesinbeeld
Image default
Business / Marketing and Advertising

Zat van alle vragen over je vermoeidheid in het gezicht?

Je herkent het vast wel als je wat ouder bent. Je komt een bekende tegen en er wordt gevraagd slaap je wel goed? ben je niet teveel aan het werk? of ben je niet toe aan vakantie? Het is elke keer weer hetzelfde liedje, en je wordt er eigenlijk een beetje zat van. Hangende oogleden kunnen heel erg lastig zijn en het uiterlijk beïnvloeden. Dit is natuurlijk niet de bedoeling en je wil het eigenlijk voorkomen. Maar hoe en is daar eigenlijk een oplossing voor?

Hangende oogleden komt door een huidoverschot van de boven oogleden. Dit komt veel voor bij vrouwen die wat ouder zijn. Een ooglidcorrectie is de oplossing voor dit probleem. Een kleine behandeling die een groot verschil kan maken. Bij de behandeling word het overtollige hoeveelheid huid van de bovenooglid verwijdert door middel van een sneetje in de natuurlijke plooi van het bovenooglid. Doordat het extra huid weg is zie je er direct weer jonger en frisser uit. De ingreep duurt niet heel lang, meestal ongeveer 30 tot 60 minuten voor allebei de ogen. Als het overtollig huid is weggehaald wordt het sneetje dichtgemaakt met een onderhuidse hechting. Na de behandeling is het erg belangrijk dat je het gaat verkoelen met een oogmasker. Het kan na de behandeling wat blauw zijn en daarom is het verkoelen ook zo belangrijk. Nog een aantal tips als je de behandeling gaat doen:

  • Neem je partner, een vriendin, of je broer/zus mee naar de eerste afspraak

  • Roken is geen goed idee als je net de behandeling hebt gehad. Het beste is om hier mee te wachten nadat de hechtingen eruit zijn gehaald.

  • Het gebruik van pijnstillers moet je zoveel mogelijk voorkomen in de week voor de ooglidcorrectie. Dit kan de kans op blauwe plekken vergroten.

Als je meer wil weten en of het voor jou geschikt is, kan je altijd even een afspraak maken met een cosmetisch arts. Hun weten precies wat er voor jou wel en niet geschikt is.

http://www.injectableklinieken.nl