Succesinbeeld
Image default
Business / Marketing and Advertising

Effectieve rimpelbehandeling

Iedereen krijgt er op oudere leeftijd mee te maken: rimpels. Rimpels zijn een gevolg van het ouder worden. Veel mensen vinden het verschrikkelijk, maar het is moeilijk tegen te houden. Toch gaan wij als mensen gaan graag de strijdt aan met ‘ouderdom’. Daarom beginnen, vooral vrouwen, al vrij vroeg met het smeren van allerlei rimpelcrèmes. Er zijn verschillende onderzoeken naar rimpels en hoe je ze tegen kan houden. Het schijnt namelijk dat als je veel fronst je eerder rimpels krijgt. Daarnaast schijnt het ook zo te zijn dat je van veel lachen ook meer rimpels krijgt. Al deze theorieën gaan ons niet van de rimpels afhelpen. Bent u opzoek naar een goedwerkend middel? Het antwoord is Botox. Doormiddel van een rimpelbehandeling met Botox laat u binnen twee weken uw rimpels verdwijnen en uw fronsrimpel verminderen. Rimpels ontstaan door het willekeurige aanspannen van spiertjes in bijvoorbeeld het voorhoofd. Door de behandeling met Botox kunnen deze spiertjes zich niet meer (volle dig) aanspannen. Deze behandeling is zeer geschikt en effectief.

Botox lijkt voor veel mensen onnodig, maar dat is het zeker niet. Door de vorming van rimpels ontstaat er namelijk vaak een norse gezichtsuitdrukking. Deze gezichtsuitdrukking wordt vaak als boos of nors gezien, dit kan een negatieve indruk achterlaten bij uw medemens.

Een voordeel van de Botox is de dubbele werking. De behandeling zorgt er namelijk ook voor dat nieuwe rimpels worden voorkomen.

Botox behandelingen zijn ongeveer een half jaar effectief. Daarna zullen de rimpels langzamerhand terugkomen, in dit geval kunt u zich opnieuw laten behandelen.

Botox is niet goedkoop, maar de prijzen variëren wel enorm. U kunt zelf beslissen uit welke prijsklasse u het liefst kiest. Belangrijk is wel dat u advies vraagt over de verschillende behandelingen en prijzen. Op basis van uw eigen behoeften kunt u een keuze maken in welke cosmetische kliniek u zich wilt laten behandelen.

 

http://faceland.nl