Succesinbeeld
Image default
Dienstverlening

Wat voor technieken worden gebruikt bij het stucen

De technieken die worden gebruikt om een afgewerkt product te creëren, worden pleisterwerk genoemd. Er zijn verschillende soorten pleisterwerk, maar er is er één die eruit lijkt te springen: omgekeerd pleisteren. ETEN! De terminologie die we voor deze techniek gebruiken is anders dan voor andere soorten werk, maar het eindresultaat is hetzelfde – een afgewerkt product dat er goed uitziet en goed voelt als je het oppakt. Dit is wat je moet weten over omgekeerd pleisteren. Stukadoor in de Buurt. Om ervoor te zorgen dat uw omgekeerde pleisterwerk er professioneel en afgewerkt uitziet, moet u een soort voorgegoten of voorgebouwde structuur in uw project verwerken.

Wat is omgekeerd stucen?

De term reverse plastering beschrijft een techniek waarbij het eindproduct een mengsel is van glasvezel en metalen panelen die vervolgens worden bedekt met een schuimplastic dat is gebakken en vervolgens verwijderd van de metalen galerij. Het doel is een interne structuur te creëren die extern vocht absorbeert en de panelen tegen schade beschermt. Het wordt gewoonlijk gebruikt om tijdelijke gebouwen en faciliteiten te creëren, maar kan ook worden gebruikt om permanente structuren te creëren. Er zijn verschillende soorten omgekeerde bepleistering die op dezelfde manier worden gebruikt: Vinyl Coating met Glasvezel, of VCF; – Glasvezel gecoat met vinyl; – Metaal gecoat met vinyl; en – Schuimplastic gecoat met metaal.

Wanneer omgekeerd stucen gebruiken?

Meestal wordt aanbevolen om omgekeerd pleisteren toe te passen na de koude weersomstandigheden die uw project hebben veroorzaakt. Het probleem is dat de meeste bedrijven deze techniek niet gebruiken in de wintermaanden omdat het economisch of medisch niet haalbaar zou zijn om het in die tijd van het jaar te gebruiken. Het is beter om te gebruiken wanneer u de nodige tijd heeft om de koude weersomstandigheden te laten plaatsvinden, zodat u de juiste materialen en technieken kunt gebruiken om het gewenste effect te creëren.