Succesinbeeld
Image default
Business / Marketing and Advertising

Waarom kiezen voor Joyetech?

Joyetech werd in 2007 opgericht en heeft zich sindsdien tot een van de grootste spelers op het gebied van e-sigaretten ontwikkeld. Met vestigingen in Europa, Amerika en China zijn hun producten altijd wel verkrijgbaar voor de belangrijkste groep consumenten. Daarnaast zijn er ook diverse webshops die Joyetech producten verkopen.

Ontwikkelt Joyetech dan hun eigen producten?

Joyetech beschikt over het grootste onderzoekslaboratorium ter wereld als het gaat om onderzoek aangaande e-sigaretten en gerelateerde producten. Het is daarom niet vreemd dat dit merk ook verantwoordelijk was voor de ontwikkeling van het tank systeem en het systeem van verwisselbare e-liquid tanks. Deze systemen worden nu ook bij andere merken toegepast. Ook staat Joyetech er bekend om voor het ontwikkelen van speciale software die het rookgedrag van de gebruiker vastlegt op een ingebouwde microchip. Door dit gedrag later te bekijken kan de e-sigaret worden aangepast op basis van elke individuele roker.

Naast innovatie staat ook kwaliteit hoog in het vaandel bij Joyetech. Dankzij hun uitgebreide lab faciliteiten kunnen ze elk product ook onderwerpen aan uitvoerige controles. Zo ben je als klant van Joyetech verzekert van producten die je niet alleen het maximale rookgenot bieden, maar ook qua kwaliteit niet zullen teleurstellen.

Joyetech ontwikkeld ook hun eigen smaken en die zijn in combinatie met hun e-sigaretten een ervaring die je niet snel zal vergeten. Ook werken ze er continu aan om nieuwe smaken te introduceren.

Kiezen voor Joyetech is dus zeker een keuze waar je geen spijt van zult krijgen. Hun productenlijn biedt genoeg opties aan waar je als e-sigaretroker zeker wel iets naar je smaak zult vinden.

https://www.mr-joy.nl