Succesinbeeld
Image default
Aanbiedingen

Papieren en plastic verzendzakken

Het is steeds gebruikelijker om producten te versturen in een verzendzak. Met verzendzakken kleding versturen is zeer eenvoudig. Het is makkelijk om meerdere producten tegelijk in een zak te stoppen en deze af te sluiten. Doordat het een luchtdichte verpakking is, blijft de inhoud beschermd. Daarnaast zijn onze zakken in meerdere formaten beschikbaar. Dit maakt het mogelijk om diverse producten te verzenden, zoals schoenen, accessoires of meerdere kleine pakketjes. Ben je benieuwd naar de verschillende opties? Lees dan snel verder! 

 

Plastic verzendzakken

Er is onderscheid te maken in twee soorten zakken. Allereerst de plastic verzendzakken. Deze zijn van een stevig materiaal dat de inhoud beschermt tegen scheuren, vocht en viezigheid. Van de buitenkant is het verpakkingsmateriaal wit, maar de binnenkant is zwart. Op deze manier is de inhoud niet zichtbaar. Verder beschikt het over een antistatische plakstrip, zo is het makkelijk af te sluiten. Je kunt ook kiezen om het retourneren makkelijker te maken voor de klant. Er zijn namelijk ook plastic verzendzakken met een dubbele plakstrip. Helaas is een plastic verzendzak is maar één keer te gebruiken, maar wel 100% recyclebaar. 

 

Papieren verzendzakken 

Naast plastic verzendzakken bestaan er ook verzendzakken van kraftpapier. Deze kraftpapieren zak is een milieubewuste keuze en net zo handig voor het verzenden van kleding en meerdere kleine pakketjes. De papieren zak beschikt over een blokbodem waardoor de zak makkelijker opent. De verzendzak heeft een dubbele zelfklevende sluiting. Hierdoor kan de papieren kraftzak makkelijk twee keer gebruikt worden, bijvoorbeeld voor het retourneren van een product. Daarnaast worden de zakken gemaakt van volledig recyclebaar kraftpapier. Als je kiest voor papier ben je dus extra goed bezig! 

 

 

Verzendzakken bestellen 

Ben je erachter gekomen welke verzendzakken jij nodig hebt? Dan kan je via de website van Blok Packaging snel en eenvoudig verzendzakken bestellen. Heb je op werkdagen voor 17.00 uur bestelt? Dan versturen zij de bestelling dezelfde dag nog. Wel zo fijn dat je zelf ook op tijd jouw producten kan inpakken en versturen! Als je een product wilt retourneren dan kan dat gratis binnen 30 dagen. Daarnaast profiteer je van gratis verzending vanaf €99,-. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met de klantenservice en laat je adviseren. 

 

https://www.succesinbeeld.nl/