Succesinbeeld
Image default
Business / Marketing and Advertising

Lamelparket voor elk budget

Lamelparket is geheel van deze tijd en mag niet ontbreken in uw woning. Bent u net verhuisd? Of kan uw huidige woning wel een opknapbeurt gebruiken? Dan is dit type vloer de juiste uitkomst! Nu verwacht u misschien dat uw budget hier niet aan voldoet maar bij Bax Houthandel kunt u kiezen tussen het budget pakket, deze is in verhouding dunner en minder breed of u kunt gaan voor het multiplank pakket. Beide pakketten/vloeren hebben vele voordelen en uw huis zal zeer snel weer als thuis voelen zonder dat u een fortuin kwijt bent.

Wat zijn de voordelen van lamelparket?

Zoals eerder benoemd heeft lamelparket vele voordelen: dit type vloer kan gecombineerd worden met vloerverwarming, de vloer is makkelijk te reinigen en gezien deze vloer gemakkelijk te leggen is, heeft u ook de mogelijkheid om in de toekomst de vloer weer mee te verhuizen naar een andere woning.

Bax Houthandel

Bax Houthandel is een producent in vele soorten houten vloeren. De naam is afkomstig van de familienaam ‘Bax’ dat in de zestiger jaren startte als aannemersbedrijf en groeide uit tot een groothandel in vloeren. Bax Houthandel beschikt over een eigen productie van parket en multiplanken. Multiplanken staan bekend om een hogere kwaliteit. Op de website van Bax Houthandel vindt u een stappenplan voor het kiezen van de vloer die het beste bij u past. Bovendien biedt Bax Houthandel een uitgebreide omschrijving over het leggen van de vloeren en wat de voor- en nadelen zijn per manier die beschreven staat. Heeft u zelf twee linkerhanden? Geen probleem! Bax Houthandel biedt ook zelf aan om uw nieuwe vloer te leggen voor een kleine prijs.

Naast parket en multiplanken beschikt Bax Houthandel over 250 verschillende soorten houten vloeren zoals afzelia, beuken hout en eiken hout. Op de website staan alle soorten houten gepresenteerd en kunt u een impressie vinden van het uiterlijk van de vloer en informatie over de houtsoort en de relevante prijzen.

Inmiddels is Bax Houthandel een grote naam in Nederland en op Internationaal vlak. Bovendien heeft Bax zijn naam gevestigd op de vloerenmarkt en staat bekend om zijn kwaliteit, lage kosten en afwerking.