Succesinbeeld
Image default
Business / Marketing and Advertising

Een opslagruimte huren in de omgeving van Utrecht

Ik heb laatst contact gezocht met een bedrijf dat opslagruimtes verhuurt in de omgeving van Utrecht. Als je in een huis woont met twee kinderen, komen er steeds meer spullen in huis. Ons huis is niet heel groot, dus alles ligt een beetje bij elkaar en het wordt steeds voller in huis. Samen met mijn man hadden we overlegd om misschien een opslagruimte in de buurt aan te schaffen om bepaalde spullen daarin te bewaren. Eerst leek mij dit niet nodig, tot ik mij realiseerde dat dit niet meer langer kon.

Veel ruimte beschikbaar bij de opslagruimte in Utrecht

Nu de realisatie er was, gingen we kijken naar opslagruimtes in de omgeving van Utrecht. Er waren veel opties van ons om voor te kiezen. Maar eerste moesten we beslissen hoe groot wij onze opslagruimte wilden hebben. We hadden wel wat spullen die erin moesten, maar het waren geen grote spullen of dozen, dus we hoeven totaal geen grote. De eerste paar bedrijven waarmee we in contact kwamen, hadden alleen maar veel te grote opslagruimtes beschikbaar. Het tweede bedrijf had alleen de grote ruimtes beschikbaar, omdat alle kleine gereserveerd waren of al werden gebruikt. Dit was natuurlijk allemaal niet zo goed nieuws, maar gelukkig kwam mijn man met een bedrijf die precies de opslagruimte had die wij graag wilden hebben.

Opslagman

Op de website van Opslagman konden we precies kijken welke maten en opslagruimtes er nog beschikbaar waren. Er bleek nog een opslagruimte over te zijn die precies groot genoeg was. Online konden die makkelijk reserveren en zouden we via de mail alle details ontvangen. Wij vonden ook de prijs die ze ervoor vroegen een goede prijs. Het was niet duur en goed betaalbaar. Nadat we verdere instructies hadden gekregen, konden we spullen naar de opslagruimte brengen. Ik merk meteen dat er meer rust in mijn huis is. De kinderen hebben soms ook niet door dat sommige spullen weg zijn, gelukkig maar.

Probeer het zelf

Wilt u ook een makkelijk en snel een opslagruimte huren voor een goedkope prijs? Bekijk dan de website van Opslagman voor meer informatie over de diensten die zij u kunnen leveren.