Succesinbeeld
Image default
Bedrijven

Hoe efficiënt is een kubistische woning?

Tegenwoordig zijn deze kubus woningen niet meer weg te denken uit de moderne architectuur. Wat steeds terugkomt in deze stijl zijn de simpel, maar ook strak en rustgevende uitstraling van deze woningen. Deze stijl van moderne architectuur is niet alleen heel erg mooi uit van buiten, deze woningen schelen u namelijk ook een hoop kosten en bied het u meer ruimte.

Minder Kosten

Kenmerkend bij kubistische woningen zijn de hoeveelheid natuurlijk licht dat binnenkomt door de grote glaswerken. Dit zorgt voor twee kostenbesparende voordelen namelijk: minder energieverbruik doordat er al genoeg licht binnenkomt door de glaswerken en zal het ook al warmer zijn waardoor er minder gas verbruikt hoeft te worden voor de verwarming. Dit scheelt u gelijk kosten op twee gebieden. U kunt ook nog zonnepanelen boven op het dak plaatsen voor meer kostenbesparing op uw energie, dit is geheel optioneel. Deze zijn ook minder zichtbaar doordat het dak plat is.

Optimaliseren van uw kamers

De bovenste verdieping van uw huis zal meer ruimte hebben dan u gewend bent. Deze extra ruimte heeft zo zijn voordelen. Door deze extra ruimte ogen uw ruimtes groter en strakker, dit kan als een rustige uitstraling ervaren worden. Door deze extra ruimte kunt u de ruimte in de kamer beter benutten. Wanneer u geen zonnepanelen op uw dak hebt geplaatst kunt u zelfs een dakterras maken. Dit is ideaal voor de zomer en ook qua ruimtegebruik. Ook het zelf inrichten van een dakterras is geheel optioneel.

 

https://bruis-architectuur.nl/kubistische-woning/