Succesinbeeld
Image default
Mode en Kleding

Havaianas voor baby’s en kinderen

Kleine voetjes van ’s werelds beroemdste teenslippers-merk! Super comfortabel, zacht, perfect ontworpen en in prachtige kleuren en prints – Havaianas teenslippers voor baby’s in de Brazilian Bikini Shop! De teenslippers Havaianas zijn meer dan 50 jaar geleden uitgevonden. Sinds die tijd is er veel hetzelfde gebleven – als klassieke modellen – maar er is ook veel veranderd!

Vandaag de dag biedt het merk niet alleen schoenen aan voor volwassenen en tieners, maar ook voor baby’s. Nu kan ook je kind profiteren van het beste wat het merk te bieden heeft. En wat is dat? Allereerst – comfort. Het Havaianas materiaal dat gebruikt wordt bij de productie van schoeisel is een speciaal ontwerp en gemaakt van een topgeheime, eersteklas Braziliaanse rubberformule – een beroemd kenmerk van het merk Havaianas. Ze wrijven niet over de huid, glijden niet uit, zelfs niet op natte oppervlakken, blijven goed op de voeten zitten en in het geval van Havaianas teenslippers voor baby’s hebben ze een speciale elastische band die de schoen op de voet vasthoudt.

Bovendien zijn de teenslippers verkrijgbaar in mooie kleuren voor jongens, meisjes en in uniseks uitvoering. Disney Havaianas worden geleverd met de favoriete stripfiguren van kinderen of zelfs “volwassen” patronen, bijvoorbeeld in dierenprints. Van de maat 19 tot 28 – Europese maten!

De collectie Havaianas slippers voor meisjes is ook heel bijzonder! Comfort komt op de eerste plaats, de tweede is een avontuur! Je kunt alles doen in de Havaianas teenslippers, Braziliaanse meisjes dragen ze van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat. Je kunt door de stad wandelen, met je vrienden spelen, naar het strand of het zwembad gaan en zelfs thuis gebruiken. Geen grenzen!

Bovendien hebben Havaianas kids teenslippers voor meisjes unieke designs en kleuren, zodat zowel jongere als oudere meisjes iets voor zichzelf vinden! Wie van prinsessen houdt, vindt teenslippers met hun geliefde personages, en wie iets meer van volwassen patronen houdt, kiest zijn droompaar uit andere mooie voorstellen en ontwerpen waar geen enkele volwassen vrouw zich voor zou schamen!