Succesinbeeld
Image default
Dienstverlening

Een zorgwoning bij uw eigen huis laten bouwen

Een zorgwoning kunt u ook bij uw eigen huis laten bouwen. Dat kan al in uw eigen tuin, mits u daar de ruimte voor heeft natuurlijk. Dit is ideaal als u dierbaren dichtbij wilt houden, maar u ze wel privacy wilt geven. Zo kunt u toch eenvoudig voor deze mensen blijven zorgen, terwijl ze hun gevoel van zelfstandigheid zoveel mogelijk behouden. Een zorgwoning kunt u via Blommers Bouwsystemen compleet op maat laten bouwen. Wilt u een kleine keuken en badkamer in de zorgwoning? Of wilt u deze in de hoofdwoning plaatsen? Zij helpen u altijd met het vinden van de beste oplossing voor uw situatie. Met een zorgwoning op uw eigen terrein, biedt u de zorg die nodig is in een vertrouwde omgeving.

Recreatiewoning ook op maat laten bouwen

Dit bedrijf schakelt u niet alleen in voor het bouwen van een zorgwoning, maar ook voor een recreatiewoning. Wilt u een recreatiewoning laten bouwen in uw favoriete kustplaats? Dan is deze partij een ideale partner. Ook de recreatiewoningen kunt u zelf samenstellen. Dit kan gaan over het materiaalgebruik, zoals hout, steen, beton enzovoorts, maar ook over de gevelbekleding. Of bepaald zelf de kamerindelingen. Als u Blommers Bouwsystemen uw recreatiewoning laat bouwen, dan weet u dus zeker dat u een woning krijgt die bij u past.

Prefab vervaardigd, dus snelle gebouwd

Doordat Blommers Bouwsystemen een zorgwoning en recreatiewoning prefab vervaardigen, kunnen ze ook snel leveren en de woning bouwen. Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden van prefab zorg- of recreatiewoningen? Laat het ze dan weten. Hun website heeft al veel informatie, maar ze staan u ook telefonisch te woord. Ze hebben ook een showroom waar u naartoe kunt gaan. Weet u al wat u wilt? Dan kunt u online ook alvast een offerte aanvragen. Zo kunt u het vergelijken met verschillende aanbieders.