Succesinbeeld
Image default
Business / Marketing and Advertising

Een houten picknicktafel heeft een bepaalde aantrekkingskracht

Een houten picknicktafel heeft gewoon net dat beetje extra. Het heeft iets dat je aantrekt, het heeft iets uitnodigends een picknicktafel in je eigen achtertuin. Het is informeel, maar toch gezellig, en het moedigt je aan om dicht bij elkaar te gaan zitten en te genieten van elkaars gezelschap. Of je nu op zoek bent naar de juiste tafel- en zitcombinatie om het hele jaar door of juist alleen bij mooi weer van te genieten, op de website www.houtenpicknicktafelkopen.nl ontdek je de beste picknicktafels waarmee je al je buitenactiviteiten naar een hoger niveau zult weten te tillen!

Ambachtelijk gemaakte houten picknicktafel

Elke houten picknicktafel is ambachtelijk en handgemaakt en al ruim 150 jaar verkoopt de familie van Tim Ebergen, eigenaar, hout. Ambachtelijk en handgemaakt betekent simpelweg betekent dat elk item de aandacht krijgt die het verdient om ervoor te zorgen dat hun klant volledig tevreden is met het eindproduct. Aangezien hout een eigen natuurlijke schoonheid heeft is het een waar voorrecht om van een prachtige natuurlijke bron een bruikbaar product te maken en te ontvangen.

Maatwerk of standaard?

De ontwerpen picknicktafels, tuinbanken en tuintafels die zij hebben samengesteld zijn zowel extreem robuust als uniek, waardoor hun producten een echt maatwerkmeubel zijn dat de meeste mensen zich goed kunnen veroorloven. De stoere uitstraling van hun houten buitenmeubelen kan zowel glad en stijlvol als zeer rustiek zijn. Ze kunnen geen massaproductie aan, ze hebben een kleine werkplaats en alles wordt zoals al eerder geschreven, op maakt gemaakt. Wel kunnen ze meerdere stuks van één product tegelijk leveren. De artikelen zoals ze op de website staan, zijn standaard producten. Heb je speciale wensen of maatvoeringen kan dit uiteraard geheel naar wens geleverd worden.

Met liefde

Of het nu gaat om tuinmeubelen van hoge kwaliteit, houten buitenmeubelen of gewoon een houten bankje, je kunt er zeker van zijn dat Tim elk project zal behandelen alsof het voor hemzelf wordt gemaakt. Elke tafel is daarom ook uniek en heel natuurlijk.

Zijn producten staan voor het beste houten buitenmeubilair, waar een flinke dosis liefde en vakmanschap een waardevolle toevoeging is voor uw meubel.