Succesinbeeld
Image default
Aanbiedingen

Alarm voor ouderen (Handig)

Een steeds populairdere methode om mensen uit het ziekenhuis en comfortabel thuis te houden, is het ouderen alarmsysteem. Het systeem werkt door middel van persoonlijke alarmen voor ouderen of gehandicapten, meestal een reddingsboei om de nek of pols.

Als ze medische hulp nodig hebben, kunnen ze op de rode knop op hun hanger drukken en weten dat er hulp onderweg is. Als u op de Help-knop drukt, wordt een alarm verzonden naar ons 24/7 responsteam dat om hulp kan bellen, hetzij door te bellen met de noodcontacten van de gebruiker of door de hulpdiensten.

Dit betekent dat de alarmgebruiker thuis onafhankelijk kan blijven, in de wetenschap dat ons Response Team er is om hun noodoproep 24 uur per dag, 365 dagen per jaar te beantwoorden.

De druk op ziekenhuizen verlichten

Veel van onze klanten kopen hun alarm bij ons nadat ze na een val of gezondheidsprobleem uit het ziekenhuis zijn gekomen. Onze persoonlijke alarmen voor ouderen helpen hen vaak op lange termijn uit het ziekenhuis te blijven, wat zowel goed voor hen is als goed voor ziekenhuizen.

Lifeline Alarms helpen al 1,7 miljoen mensen thuis veilig te blijven en ze kunnen hetzelfde doen voor u of uw geliefde. Het Lifeline Alarm is snel en eenvoudig te installeren en is eenvoudig te gebruiken voor onze klanten.