Succesinbeeld
Image default
Business / Marketing and Advertising

Een hoogwerker voor een dag huren in Ede en Amersfoort

Door een stomme fout in ons systeem moest ik voor een dag een hoogwerker huren in Ede en Amersfoort die ik nodig had. Onze planning van het bedrijf kan af en toe wel slordig zijn. Hierdoor worden er ook dus fouten gemaakt, dit keer was er een fout bij mij. Ik had eigenlijk maar een opdracht in Ede. Maar ze hebben er eentje bij toegevoegd in Amersfoort, terwijl ze weten dat al onze hoogwerkers van het bedrijf uitgeleend zijn. Daarom moest ik zelf iets huren bij een ander bedrijf, want we wilden natuurlijk geen boze klanten.

Hoogwerker huren voor twee opdrachten in Ede en Amersfoort

Maar was het mogelijk om een hoogwerker meer te nemen naar twee locaties, Ede en Amersfoort?! Ik zag het allemaal even niet zitten, maar dat heeft mij niet tegengehouden om deze twee opdrachten goed te voltooien, dus ben ik meteen begonnen met zoeken naar een vervangende hoogwerker. Op zo’n kort termijn een hoogwerker huren is best lastig, want meestal moet je dit een week van te voren aangeven. Maar gelukkig was er een bedrijf waar ik terecht kon om zo snel mogelijk een hoogwerker te scoren. En dat was op de website van jekuntmijhuren.nl. Daar verhuren ze allerlei soorten apparatuur en wagens die je op kort termijn kan lenen.

Zonder deze website hadden we dit niet gered

Als jekuntmijhuren.nl niet bestond, had ik deze twee opdrachten nooit gered. Maar het was me gelukt om bij hun een vervoerbare hoogwerker te huren. Ik begon die dag eerst vroeg in Ede om daar de afgesproken opdracht uit te voeren. Hier was ik eerder mee klaar dankzij de goede hoogwerker en kon zo door naar Amersfoort. Daar heb ik ook op mijn gemak de opdracht kunnen uitvoeren en de klanten waren allemaal tevreden. Dus het was zeker een win-win situatie.

Contact

Wilt u ook iets huren voor een tijdelijke periode voor een goedkope prijs? Zoek dan niet meer verder, want bij jekuntmijhuren.nl hebben ze alles wat je nodig hebt. Binnen een dag geregeld en u kunt meteen op pad.