Succesinbeeld
Image default
Telefonie

De handige SMS service van Vcare

SMS Service bij Vcare

Bij Vcare hebben als nieuwste aanwezig voor ons online cloud communicatieplatform, de super handige SMS service toegevoegd voor onze bestaande klanten. Met deze handige SMS functie is het mogelijk om direct vanuit Vcare operator een sms te versturen naar klanten of patiënten. We noemen patiënten nadrukkelijk, omdat Vcare zich heeft gespecialiseerd op communicatie oplossingen voor de zorg. Omdat zorg door de corona pandemie ontzettend onder druk is komen te staan is er een enorme vraag ontstaan naar slimme oplossingen die zorg toegankelijker maken, maar ook betaalbaar en kwalitatief. Denk bijvoorbeeld aan persoonlijke meetapparatuur, huis domotica, beeldzorg voor zorg op afstand en e-consulten.

De nieuwe SMS service van Vcare is een nieuwe toevoeging op het bestaande Vcare connect platform, waarmee nog gemakkelijk communicatie gelegd kan worden met externe relaties of cliënten. Gebruikers kunnen afspraakbevestigingen sturen, herinneringen, meldingen of andere nuttige berichten via het vertrouwde SMS protocol. Dit is stabiel en veilig. Bovendien kunnen gebruikers kiezen uit handige voorgeselecteerde sjablonen en talen, zodat het gepersonaliseerd binnenkomt bij de ontvanger.

Ook is er natuurlijk gedacht aan slimme integraties met uw eigen HIS, CRM of ERP systeem zodat u eenvoudig automatisch sms kunt versturen via pc naar mobiel.

Automatisch SMS versturen via de pc naar mobiel van uw klanten

Hoe kunt u nog sneller uw klanten op de hoogte houden van belangrijke mededelingen? Door dit te automatiseren natuurlijk! De SMS service van Vcare biedt deze mogelijkheid om automatisch sms te versturen vanaf de computer. Deze kunt u gebruiken voor belangrijke mededelingen zoals het aflopen van een abonnement, ophalen van een recept, een afspraak herinnering of het verlopen van een nota.

Eenvoudig SMS berichten versturen als beheerder

De SMS mogelijkheden bij Vcare gaan nog een stapje verder. Want niet alleen kunt u automatisch berichten verzenden naar telefoonnummers in binnen- en buitenland, de beheerder heeft de mogelijkheid om meerdere SMS sjablonen op te stellen en toe te wijzen aan de juiste collega van een andere afdeling. Uw collega’s hoeven enkel de ontbrekende gegevens aan te vullen om vervolgens het bericht te versturen met één druk op de knop. Hiermee onderscheid de SMS dienst van Vcare ten opzichte van gratis berichtendiensten zoals Telegram of Whatsapp.

No-shows verlagen met afspraak herinnering via SMS Service

Een afspraak die niet is opkomen dagen is enorm vervelend. Bovendien raakt het de effectiviteit van uw organisatie, omdat tijd is gereserveerd en dit nu niet meer in te halen is. Door patiënten en klanten tijdig te informeren van hun afspraak via een SMS, verlaagt u de kans op een no-show. Verstuur daarom SMS reminders via Vcare connect: super eenvoudig met één druk op de knop!

De SMS als herinnering is effectief en kostenbesparend

Hoewel we met z’n allen bijna niet meer gebruik maken van SMS, blijkt uit onderzoek dat SMS’jes door 95% van de ontvangers wel direct wordt gelezen (bron: DDMA). SMS heeft dus nog een hoge attentiewaarde. Zeker als je het vergelijkt met een e-mail (30%), Bovendien is het versturen van een SMS relatief goedkoop. Dus u profiteert van beide kanten! Maak vandaag nog een afspraak met een Vcare adviseur via 088-4800900 voor een demo op locatie.

https://www.vcareconnect.nl/