Succesinbeeld
Image default
Business / Marketing and Advertising

Bitcoin crash leidt tot algemene paniek. Wat nu?

Mijn favoriete deel van een manie is zodra de obscene voorspellingen beginnen te rollen. Zodra een paar mannen en vrouwen denken dat andere mensen zouden beginnen zich terug te trekken, zou dat kunnen leiden tot algemene paniek. Bitcoins grootste zwakte is dat het veel minder vaak wordt gebruikt als verschillende andere soorten geld.

In 2012 is het transactiegebruik van Bitcoin verder ontwikkeld. Er zijn twee methoden om naar de waardering van bitcoin te kijken. Bij de huidige snelheid zouden alle 21 miljoen Bitcoins moeten worden gegenereerd door 2140. Bitcoin, afhankelijk van een openbare blockchain, vereist geen vertrouwen. U hoeft geen volledige bitcoin of munt voor dit probleem te krijgen. Bitcoin verhandelen stelt investeerders in staat om de liquiditeit van hun activa te verbeteren en de overdracht van kapitaal in een land en over de grenzen van een land veel eenvoudiger te maken.

Een van de centrale kenmerken van Bitcoin is de aanwezigheid van een open grootboek met transacties die iedereen kan bekijken. Een hele reeks slecht nieuws heeft een grote dip in de crypto-economie veroorzaakt. Als je ervoor kiest om de sprong te wagen en wat Bitcoins te kopen op een ruil zoals Mt. Gox, je zult een plek nodig hebben om ze uit te geven. Zelfs de mensen die de crash zullen krijgen, zullen verrast zijn dat ze Bitcoin daadwerkelijk hebben gecrasht. Een totale Bitcoin-crash zou verwoestend zijn voor veel mensen, maar desalniettemin heeft het misschien niet de internationale impact die het voor ogen heeft. Omdat je misschien ziet dat de stortingen vrij klein waren en niet zo effectief, misschien is een cryptocurrency als Ether ook wel interessant? Als we kijken naar de prijs voor Ethereum, het ziet er in ieder geval interessant uit.

Hoewel het een enorme hoeveelheid geld is, verbleekt het in vergelijking met andere financiële elementen. Valutakoersen zullen waarschijnlijk crashen. Dientengevolge, handelt het tegen record hoge tarieven. Omdat de markt zo gezond is. Het absolute belangrijkste aspect wanneer het te maken heeft met de markt en het netwerk is de acceptatiegraad. Elke bullmarkt heeft een minimum van één troef die gek wordt. Het is precies hetzelfde in onroerend goed waar het enige verschil is dat er veel meer tijd nodig is om zich te ontvouwen.

Net als de meeste beleggingskloven, is er een fundamenteel geweldig idee onder alle hype. Wees niet naïef, alle goede dingen komen met het slechte en je moet er altijd klaar voor zijn. Er zijn veel dingen waar u uw Bitcoin-winst aan kunt uitgeven. Het is niet eenvoudig om te zien hoe dat werkt. Daar is niets mis mee. Sommige zijn volledig oplichting, maar anderen kunnen het begin zijn van de volgende technologie die onze levensstijl verbetert. Door bitcoin over te nemen, kunnen we observeren waar de werkelijke waarde van crypto-assets ligt.

Veel mensen zouden een uitstekende hoeveelheid geld laten vallen in het geval van een Bitcoin-crash, maar toch zou het geen sloop moeten werpen in de economie van een enkel land. Je zou bijna elke hoeveelheid geld, elke plek op de aarde, bijna gratis kunnen sturen. Mensen die in de recessie geld hebben verloren, zullen niet in staat of bereid zijn deel te nemen aan welk herstel dan ook.

U hoeft uw eigen geld niet op het spel te zetten als u op de Bitcoin-markt wilt springen.