Succesinbeeld
Image default
Business / Marketing and Advertising

Bij het regelmatig dragen van een pak

Het leven zit vol met spannende, belangrijke en special gelegenheden of afspraken. Je kunt hier denken aan sollicitatiegesprekken, feestjes, bruiloften etc. Je wilt je hier dan ook altijd op je best laten zien, presenteren als het waren. Je draagt een pak niet zomaar en een pak bestaat voor vele mensen voor deze speciale gelegenheden. Je kunt jezelf er namelijk prachtig in presenteren. Je maakt een goede eerste indruk met een mooi pak. Je wilt natuurlijk niet slordig een sollicitatiegesprek inlopen. Zo’n slechte indruk is moeilijk weer te corrigeren.

 

Een goede eerste indruk is belangrijk, een slechte is namelijk vreselijk moeilijk te herstellen. Om een indruk te maken met een pak moet je wel wat geld over hebben. Een pak kan al snel oplopen tot duizend euro of hoger. Wees er dan ontzettend zuinig op. Probeer je pak ook nooit zelf te wassen of strijken. Je het waardevolle bezit daarom altijd stomen door een goede stomerij.

 

Je wilt je pak ook niet zomaar overhandigen aan elke stomerij. Je wilt dan een echt professionele stomerij te pak laten stomen, ook al kan dit net een paar euro meer kosten. Om het pak zo lang mogelijk mee te laten gaan wordt het u aangeraden een pak niet langer dan twee dagen achter elkaar te dragen. Dit is omdat de meeste pakken gemaakt zijn van wol en dat heeft tijd nodig zich te kunnen herstellen. Probeer daarom uw pak niet gekreukeld op in de kast te hangen en hang het pak aan een brede hanger.

 

Als u een pak regelmatig draagt dan wordt het u geadviseerd het pak elke twee tot drie weken te laten stomen. Een nieuwe methode is de GreenEarth manier. Dit betekent dat uw pak met vloeibare siliconen worden gestoomd. Dit voorkomt slijtage en GreenEarth cleaning is een milieuvriendelijke en veel veiligere manier van stomen. Een stomerij die stoomt op de GreenEarth manier bespaart zeventig procent aan water en energie en is daarom veel milieuvriendelijker. Tegelijkertijd is het veiliger voor de drager en medewerker.

http://www.stomerijpanda.nl/nl/greenearth