Succesinbeeld
Image default
Auto's en Motoren

7-Persoons auto huren

Je wil met je gezin iets gaan ondernemen. Hoelang ga je? Een dag, een week, een weekend? Natuurlijk is de activiteit die je gaat doen afhankelijk van het budget en transport. Want blijf je in je eigen land of vertrek je naar een ander land? Wij zoeken voor jou uit waar je op moet letten bij het huren van een auto voor een activiteit.

 

Vervoer regelen in eigen land

Er zijn veel mogelijkheden in Nederland om een auto te huren. Bij elk verhuurbedrijf zijn verschillende afspraken en andere kansen. Zo is bij het een verhuurbedrijf vooral de focus om auto’s snel te verhuren en bij de andere juist uitsluitend gericht op bussen. Als je met je gezin eruit gaat is het wenselijk dat je een auto kiest die ruimtelijk is. Bestaat je gezin uit 4 personen? Dan kun je over het algemeen een normale gezinswagen huren. Heb je een gezin dat bestaat uit 7 personen? Dan is een 7 persoons auto huren wenselijk. Zorg ervoor dat dit van te voren goed geregeld is, en ga niet uit van een upgrade als je daar bent.

Kom niet voor verassingen te staan

Als je het niet van tevoren regelt bent je een ”easy target” voor de verhuurder. Dit is natuurlijk afhankelijk van de aard van de verhuurder. Als je een slechte verhuurder tegen komt, zal deze jou meer laten betalen dan gebruikelijk in rekening gebracht wordt. Stel, je komt met 7 personen aan bij de verhuurder, maar je hebt een auto voor 5 personen gehuurd. Dan is het voor een verhuurder duidelijk dat jij geen andere keuze hebt dan om deze 7 persoons auto te huren. Hier kan de verhuurder misbruik van maken door de hoofdprijs in rekening te brengen, die je anders niet had hoeven te betalen.

 

Er zit meer aan een auto dan je denkt

Je denkt soms, een wagen is een wagen, hij brengt mij van A naar B. Echter is dit niet volledig waar. Hoe meer bagage en personen er in de auto gaan, hoe groter de motor dient te zijn. Het risico is daar dat een slechte motor resulteert in hogere benzine kosten. Dan is goedkoop opeens duurkoop als je een langere afstand af gaat leggen.

https://autoverhuurdemulder.nl/7-persoons-auto-huren/