Als u zaagsel gaat kopen, let u allereerst op de kwaliteit van het product. Maar het is ook goed dat u let op de leverancier en of deze effectief kan leveren. Zo kunt u bij het juiste bedrijf niet alleen zaagsel of vlas kopen, maar wordt dit ook nog eens bij u afgeleverd. Niet alleen voor de deur, maar middels een heftruck exact op de plek waar u het op wilt slaan. En als u nog restmateriaal heeft liggen dat u verder niet meer nodig heeft dan nemen ze dat zelfs voor u mee. Zo hoeft u zich totaal geen zorgen meer te maken over de levering van uw zaagsel of glas.

Zaagsel kopen bij een leverancier met een persoonlijke aanpak

Heeft u een kinderboerderij? Of heeft u een agrarisch bedrijf? Dan weet u als geen ander dat het kopen van zaagsel belangrijk is. Zaagsel of vlas kopen lijkt misschien niet zo spannend maar u heeft vaak al grote hoeveelheden nodig en uw leveringen moeten wel met regelmaat binnenkomen. Een leverancier met een persoonlijke aanpak is dan ook wel zo wenselijk, u bent immers vaak met dit bedrijf in gesprek. Ga dan ook voor een bedrijf dat u zoveel mogelijk ontzorgt en dat met u meedenkt in termen van transport en wat het beste is voor uw dieren. Gewoon een goed product voor een eerlijke prijs kopen, dat is wat belangrijk is. U kunt dus zaagsel tegen een aantrekkelijke prijs kopen bij Sanders Fourage!

Bij een goede leverancier kunt u verschillende soorten zaagsel kopen

Bij een gespecialiseerde leverancier kunt u verschillende soorten zaagsel kopen die geschikt is als bodembedekking voor meerdere soorten dieren. Kies bijvoorbeeld voor tarwezaagsel of gerstezaagsel. Of voor vlas. Vlas is gemakkelijk uit te mesten. Een specialist beschikt daarnaast over eigen transportmiddelen zodat u uw bestelling niet zelf op hoeft te halen. Bij de levering heeft de chauffeur een speciale vochtmeter bij zich waarmee gemeten kan worden of het vochtgehalte in het zaagsel niet te hoog is. Een te hoog vochtgehalte kan namelijk zorgen voor schimmel in het zaagsel en daardoor kunnen dieren ziek worden. Bij een groothandel kunt u zaagsel bestellen vanaf ongeveer 5000 kilogram.