Succesinbeeld
Image default
Business / Marketing and Advertising

Waar bewakingscamera plaatsen?

Veiligheid in en rondom het huis is van groot belang. Wanneer je dit gevoel mist vanwege een eerdere inbraak of doordat er bijvoorbeeld veel inbraken plaatsvinden in de buurt moet daar iets aan gedaan worden. Een goed bewakingssysteem met alarm en camera’s kan uitkomst bieden. Het is hierbij natuurlijk wel essentieel dat de camera’s op de juiste plek worden opgehangen. Hier zijn vijf locaties waar je altijd Beveiligingscamera set zou moeten installeren.

De voordeur. Zo’n 34% van alle inbrekers komt binnen via de voordeur, dus een camera op deze plek is zeker geen overbodige luxe. Om te voorkomen dat de dief de camera afbreekt of kapot maakt kun je hem ter hoogte van de eerste verdieping hangen. Als je een appartement bewoont kun je de camera beschermen met een beschermend gaas.

De achterdeur is ook plek waar veel inbrekers proberen binnen te komen. Denk er hierbij wederom over na dat de camera geplaatst wordt op een plek waar een inbreker hem niet makkelijk kan uitschakelen. Ook de ramen aan de achterzijde van het huis moeten worden voorzien van beveiligingscamera’s, want dit is ook een plek waarop inbrekers het graag proberen.

Tot slot de tip om het tuinhuisje, als je die hebt, ook goed te beveiligen. Sommige mensen vergeten dit nog wel eens. Dieven zijn echter dol op tuinhuisjes, want die staan vaak vol met dure machines als een elektronische grasmaaier en een automatische kettingzaag. Door een bewakingscamera met nachtzicht te plaatsen zorg je ervoor dat de inbrekers makkelijk kunnen worden herkend.

Nu je weet waar de camera’s geplaatst moeten worden, is het natuurlijk zaak om ze aan te schaffen. Bij videobewaking hebben ze een groot aanbod in allerlei soorten bewakingscamera’s voor verschillende toepassingen. Zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen in de webshop.