Succesinbeeld
Image default
Marketing

Plastic bekers van hoge kwaliteit laten bedrukken

Plastic bekers laten bedrukken met uw bedrijfsnaam, logo, huisstijl of slogan? Promocups biedt u hoge kwaliteit bekers met een prachtige afwerking. Ideaal om uit te delen op festivals, evenementen of andere gelegenheden om mensen meer bekend te maken met uw merk of boodschap. In het assortiment vindt u diverse plastic en kartonnen bekers welke u eenvoudig kunt laten bedrukken. Kies het soort beker dat past bij het evenement, de doelgroep en de boodschap. U kiest onder andere uit:

  • Plastic bekers voor koude en alcoholische dranken
  • Bekers voor smoothies en andere ijsdranken
  • Event cups om herbruikbaar in te zetten en als tastbaar aandenken

Kartonnen koffiebekers bedrukken

Naast dat u bij Promocups uw plastic bekers kunt laten bedrukken, kunt er ook voor kiezen om kartonnen koffiebekers te laten bedrukken. Promocups heeft een uiteenlopend aanbod van kartonnen koffiebekers, die u eenvoudig kunt laten bedrukken. U vindt in het assortiment bekers met formaten van 100 ml tot 500 ml, hiervoor hebben zij voor elke drank de perfecte beker. De meest populaire formaten zijn ook verkrijgbaar in een biologisch afbreekbare variant. En ook wanneer u op zoek bent naar herbruikbare bekers die onbreekbaar en vaatwasserbestendig zijn, bent u hier op de juiste plek.

Eenvoudig uw kartonnen koffiebekers of plastic bekers laten bedrukken

Eenvoudig bedrukte bekers bestellen? Kies dan voor Promocups. Weet u al wat u op uw bekers wilt laten bedrukken, maar vindt u het lastig om hier een ontwerp voor te maken? Promocups voorziet u van een gratis ontwerp. De grafische afdeling staat klaar om het perfecte ontwerp te maken. Als u uw logo’s of ideeën stuurt, gaan zij voor u aan de slag. U kunt eenvoudig een offerte aanvragen of telefonisch contact opnemen voor meer informatie. Ook voor al uw vragen over de producten en mogelijkheden neemt u contact op. Promocups heeft hoge kwaliteitseisen waardoor de bekers altijd aan uw verwachtingen voldoen.

Gerelateerde artikelen

WordPress website laten maken Maastricht

Zoekmachinemarketing: wat is het en hoe werkt het?

Verstevig de positie van jouw bedrijf met sign reclame