Succesinbeeld
Image default
Aanbiedingen

Huis makeover met deze handige tips

Ben jij op zoek naar een voordelige manier om jouw huis of woning een compleet nieuwe uitstraling te geven? Wij hebben de ideale oplossing voor jou gevonden. Bij Bebo Parket zijn vloeren van een hoogwaardige kwaliteit verkrijgbaar waarmee jij binnen een dag voor een compleet nieuwe look kunt zorgen.

Tijd om te klussen

Je kunt de vloeren eenvoudig zelf aanleggen. Het kost je enkel een middagje tijd, afhankelijk van het aantal vierkante meters uiteraard. Ook is het handig als je al ervaring hebt met het verleggen van laminaat, maar wanneer je dit niet hebt is het ook niet erg. In feite is het voor iedereen een haalbare klus. Als je dan toch bezig bent en wat meer tijd hebt, kun je er ook voor kiezen de muren te verven of behangen voordat je de nieuwe vloer gaat verleggen. Pas natuurlijk wel op met zaagstof als de verf nog nat is.

Zet meubels op een andere plek neer

Als je al een tijdje in jouw huis woont, raak je natuurlijk snel aan de inrichting gewent. Als je graag dingen wilt veranderen, zonder geld uit te geven, dan zou je ervoor kunnen kiezen je meubels te verschuiven. Als je een grote woonkamer hebt, dan kan een bank ook prima in het midden van de kamer staan, zodat daarachter nog kastjes neergezet kunnen worden. Bij een kleine kamer kun je de kamer optisch vergroten door een grote spiegel tegen een muur te plaatsen.

Planten

Heb je weinig groen in huis? Breng hier dan zo snel mogelijk verandering in. Planten zijn namelijk de sleutel om een warme sfeer te creëren. Met een paar mooie bloempotten die bij je inrichting en interieur passen, rond je het plaatje optimaal af. Heb je helaas maar weinig plek? Dan kun je ervoor kiezen hangplanten in de kamer te integreren, zodat je toch wat meer levendigheid naar binnen haalt.  

Bestel je laminaat online

Ben jij van plan om laminaat te kopen? Check in dat geval zeker de website van Bebo Parket. Er is voor ieder iets wils te vinden wat bij de meest uiteenlopende interieurstijlen past. Of je voorkeur nu uitgaat naar een donkere vloer, een licht tintje of een rustieke touch.

 

https://www.beboparket.nl/