Vandaag wil ik iets schrijven over mijn sieraden display die ik onlangs heb gekocht. Ik moest er echt een hebben omdat ik wat meer orde wilde scheppen in mijn chaos. Mijn oorbellen lagen of op de grond omdat ze telkens van mijn nachtkastje afvielen of ze lagen allemaal door elkaar in een doosje, zodat ik elke ochtend op zoek kon gaan naar eenzelfde paar. En met verschillende gaatjes in mijn oren en mijn constante drang naar afwisseling, werkte het op een gegeven moment echt niet meer voor mij. Daarom nam ik een tijdje geleden dus de beslissing om een display speciaal voor mijn oorbellen te kopen. Ik kwam al snel op de site van Nova Sieradendisplays terecht. Zij verkopen displays in verschillende maten en vormen. En het mooie is, niet alleen voor je grote collectie oorbellen (een vrouw heeft er natuurlijk nooit genoeg), maar ook voor je kettingen, armbanden, ringen, en niet te vergeten je horloges of zonnebrillen.

Heel eenvoudig

Een sieraden display is eigenlijk een heel eenvoudig product. Het is zo eenvoudig dat je er niet bij stilstaat hoe effectief en praktisch het is om met behulp hiervan allerlei sieraden overzichtelijk op te bergen voor later gebruik. In één oogopslag zie je, tenminste als je een beetje structureel te werk gaat als je je sieraden af doet, welke je wilt aandoen een dag of wat later.

Profiteer van onze overtuigende reclame mogelijkheden

Natuurlijk zijn displays zonder twijfel heel handig voor de particulier. Maar ook als je het wat professioneler wilt aanpakken erg handig om te gebruiken in het aanprijzen van je artikelen. Als je klanten bewust wilt maken van een speciale eigenschap van bepaalde sieraden, is een display natuurlijk precies het juiste hulpmiddel.

Een uitstekende keuze voor juwelierszaken en boetieks

Een display voelt zich net zo goed thuis bij de juwelier als in de kleine winkel op het strand. Omdat ze zeer praktisch zijn, zijn ze ook tegelijkertijd een blikvanger in vrijwel elke omgeving. Er zijn vele mogelijkheden om je assortiment sieraden aantrekkelijk te presenteren of mee te nemen op reis. Bijvoorbeeld door middel van een hals van velours voor een ketting of een zogenaamd (reis) etui voor het veilig opbergen van oorbellen. Neem gerust een kijkje op de website van Nova Sieraden displays voor veel meer informatie.