Succesinbeeld
Image default
Bedrijven

Exclusieve buitenverblijven aan eigen woning

Exclusieve buitenverblijven aan eigen woning

Zucht … is dit nu zomer? De ene dag kun je in bikini naar het strand en de volgende dag zit ik achter een laptop en draag ik een dikke trui. Welkom in Nederland. Buiten in de tuin zitten is daarom niet altijd een optie. Volgens veel oplossingen; exclusieve buitenverblijven. Vooral mensen die nieuwe huizen bouwen, besluiten om direct terrasoverkappingen te bouwen. Een goed idee en een goede oplossing. Je kunt er immers vaak zitten (mits je voor verwarming zorgt), en de binnen- en buitenkant zijn volledig geïntegreerd. Voordat u echter besluit om het “coolste” buitenverblijf te bouwen, heb ik nog enkele tips om op te letten.

Wordt het bevestigd aan de achterkant van het huis of de tuin?

Wanneer je ervoor kiest om de overkapping aan je huis vast te maken, lijkt het erop dat je je huis uitbreidt, wat geweldig is. Maar het licht dat je wegneemt is enorm. Zeker als je terras of hoekwoning geen ramen aan de zijkant heeft. U zult merken dat er in het midden van het huis bijna geen licht is. Dit leidt tot een somber huis. Vooral in de winter of op donkere dagen kan dit je mooie vuurtoren verspillen. Zelfs als de gevel op het zuiden is gericht (zodat de zon niet in uw huis schijnt), kan het u spijt geven. Het is het beste om elastische zonnebrandcrème te kiezen.

Misschien is het dak achter de tuin een goed idee. Meestal schijnt de zon op verschillende momenten van de dag, waardoor je een perfecte tweede lounge in de tuin hebt.

Licht inval

Kies je toch voor de luifel boven het terras en aansluitend op het huis, zorg dan voor een groot dakraam of dakraam. Zelfs als je huis veel ramen heeft, is het opofferen van veel licht nog steeds een schande. Dakramen zorgen voor mooi licht

Kleur en materiaal

Bedenk welke kleur u het “plafond” van de luifel wilt schilderen. De kleur is meestal de standaard houtkleur. Maar dit is erg donker. Overweeg om het plafond en de pilaren wit te schilderen. Dit maakt het uiterlijk fris en helder.

Grootte

Vanwege het licht kiezen mensen meestal voor ondiepere daken. Nadelen; je kunt nauwelijks stoelen onder de tafel zetten. Het tafeldeel steekt onder de luifel uit, of de stoel staat te dicht bij de achterwand. Hierdoor kom je er niet meer langs, of kun je de openslaande deuren niet meer gemakkelijk openen. Onthoud dit alstublieft en neem de juiste beslissing.

https://handelsondernemingkirkels.nl/exclusieve-buitenverblijven/