Succesinbeeld
Image default
Aanbiedingen

Een zomerse locatie

Terwijl ik dit schrijf zit ik aan de keukentafel van een appartement op drie hoog, met uitzicht over een heuvelachtig gebied. Je zou denken dat je uitzicht hebt op bergen als je in Zwitserland bent, maar dit gedeelte (grenzend aan Duitsland) is meer heuvelachtig. Het voelt als vakantie, waarbij de zon door de grote ramen het zomerse gevoel naar binnen brengt. Misschien komt het ook wel door het bijzonder goede weer van de afgelopen tijd, waardoor ik me toch een beetje selfish voel als ik naar de natuur kijk, maar dit doet mij goed. 

Remote werken

Sinds Covid in onze levens is komen opdagen, is de wereld behoorlijk veranderd. Normaliteiten  waren ineens niet meer zo normaal en het onmogelijk blijkt ineens mogelijk. Het gevoel van dat je niet meer in vrijheid kan leven, heeft mijn leven even op zijn kop gezet. Maar na regen komt weer zonneschijn zeggen ze en nu lijkt de wereld nog meer opties te bieden dan voorheen. Dankzij Covid kan ik nu vanuit deze prachtige locatie werken, waarbij ik in de ochtenden werk en in de middag heerlijk in de Rijn kan zwemmen om af te koelen. 

Luxe voorzieningen 

Het appartement waar ik in verblijf, is voorzien van zo goed als alles. Erg prettig als je gewoon je dagelijkse dingen moet doen en geen tijd hebt om voor elke maaltijd restaurants op te zoeken. Ik kook iedere maaltijd zelf en nadat ik op het knopje van het Nespresso apparaat heb geklikt pak ik de vaatwasser in. De temperatuur blijft hier tot laat in de avond lekker dus de avonden besteed ik op het balkon, waarbij ik de lucht van de omgeving niet eens voel; de temperatuur ervan is nagenoeg gelijk aan je lichaamstemperatuur. Een beleving die ik als meest prettig ervaar. Na mijn decaf-cappuccino is het tijd voor een ontspannings drankje en trek ik de wijnkoelkast open om mezelf een glaasje wijn in te schenken. Ja ik hoor het je denken: wat een luxe voor een vakantieplek. Ik kan je vertellen dat dit echt optimaal genieten is en overweeg zelf een wijnkoelkast te kopen. Geen lastige wijnflessen meer in de koelkast die net niet in de deur passen. Terwijl ik op wijnklimaatkast.nl kijk, overweeg ik welke maat geschikt zal zijn voor mij: een kleine kast kan ik overal wel kwijt, maar deze moet je wel vaker aanvullen. Ik ben er nog niet helemaal over uit, maar weet in ieder geval zeker dat ik voor maar weet in ieder geval zeker dat ik voor een 2-zone wijnkoelkast ga, want ik hou van alle soorten wijn. , want ik hou van alle soorten wijn. Vanuit mijn Zwitserse appartement laat ik alles rustig bezinken onder het genot van mijn tweede glaasje wijn. Proost!

https://www.wijnklimaatkast.nl