Als je voor het eerst van start gaat met een sapkuur dan kan je dat het beste thuis gaan doen een sapkuur thuis is beter omdat je dan wanneer je niet lekker bent in een vertrouwde omgeving bent. Een goed sapkuur thuis is ervoor bedoelt om je lichaam even helemaal te resetten en te reinigen. Het kan herstellen van hetgeen waar jij het allemaal mee hebt gevuld. Dit betreft al het eten dat je er dagelijks in stopt, dit moet het lichaam allemaal opruimen, maar doordat je snel nadat je hebt gegeten weer voeding tot je gaat nemen heeft het lichaam nooit de tijd om rustig de voedingstoffen goed te verwerken 

Goede stoffen

Door middel van een sapkuur thuis wordt je lichaam wel in staat gesteld om hier de rust voor te vinden. De sappen bevatten wel de goede stoffen die je binnen moet krijgen dus je komt niet zonder voeding te zitten, maar door even een week lang geen vaste voeding tot je te nemen went je lichaam even aan het geval van vloeibaar voedsel waardoor dit een natuurlijk reset proces kan gaan inzetten.

Wanneer je kiest voor de sapkuur thuis dan moet je wel de juiste voorbereidingen treffen. Door alle verleidingen uit de kast weg te halen, maak je het jezelf makkelijker om de kuur vol te houden. 

Op je werk

Als je niet de optie om de sapkuur thuis te volgen, dan laat je de kuur lekke rop je werk bezorgen en kan je anderen ook nog inspireren met hetgeen waar jij mee bezig bent. Het is niets om je voor te schamen, want jij bent namelijk alleen maar aan het bijdragen aan een betere gezondheid voor jezelf en dit kan andere juist alleen maar laten merken dat het goed is om dit ook te doen. De sapkuur thuis is voor iedereen aan te raden!